Search
Close this search box.
  1. blackfriday
  2. Sonos Roam SL Wit + Wireless charger

zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de Sonos Roam SL Wit + Wireless charger. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze Sonos RMWCHEU1 - 840136801740.

Specificaties Sonos Roam SL Wit + Wireless charger

Merk

Sonos

Fabrikantcode

RMWCHEU1 - 840136801740

Omschrijving van de Sonos Roam SL Wit + Wireless charger

Met de Sonos Roam SL Wit + draadloze oplader hoef je nooit meer zonder je favoriete muziek te zitten. Deze handige speaker kan eenvoudig worden opgeladen door hem op de bijbehorende draadloze oplader te plaatsen. Dankzij de ingebouwde magneten in zowel de speaker als de oplader, kun je de Roam SL zowel staand als liggend opladen. Het strakke design van de speaker blijft behouden, omdat de oplader speciaal is ontworpen voor deze speaker. Thuis kun je genieten van je muziek via je thuisnetwerk, maar wanneer je de speaker mee naar buiten neemt, kun je eenvoudig draadloos verbinding maken via bluetooth en je afspeellijsten streamen naar de Roam SL. Met de Sonos app kun je de Roam SL toevoegen en combineren met je andere Sonos speakers, waardoor je een meeslepend geluid kunt creëren in je hele huis. De Sonos Roam SL Wit + draadloze oplader is niet alleen een handige en stijlvolle speaker, maar ook een veelzijdig apparaat dat je overal mee naartoe kunt nemen. Of je nu thuis bent of onderweg, met dit product kun je altijd en overal genieten van hoogwaardig geluid en je favoriete muziek.

Pluspunten
  • Met deze set kan je eenvoudig je luidspreker opladen. Je streamt muziek niet alleen via bluetooth, maar ook via wifi. Door de Roam SL toe te voegen aan de Sonos app kan je de luidspreker combineren met andere Sonos luidsprekers.

Minpunten
  • De luidspreker heeft geen ingebouwde microfoon voor spraakbesturing of Automatic TruePlay.

Veelgestelde vragen over de Sonos Roam SL Wit + Wireless charger en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de Sonos Roam SL Wit + Wireless charger klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de Sonos Roam SL Wit + Wireless charger. Als je de Sonos Roam SL Wit + Wireless charger wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de Sonos Roam SL Wit + Wireless charger is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.