Search
Close this search box.
  1. blackfriday
  2. Sonos Roam SL Zwart

zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de Sonos Roam SL Zwart. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze Sonos RMSL1R21BLK.

Specificaties Sonos Roam SL Zwart

Merk

Sonos

Fabrikantcode

RMSL1R21BLK

Omschrijving van de Sonos Roam SL Zwart

Met de Sonos Roam SL in het huis, geniet je van zowel een bluetooth als wifi speaker. Thuis kun je moeiteloos muziek streamen via je eigen thuisnetwerk. Maar wanneer je de deur uitgaat, neem je gewoon je favoriete afspeellijsten mee en stream je ze draadloos naar de speaker via bluetooth. Het toevoegen van deze speaker aan de Sonos app maakt het mogelijk om hem naadloos te integreren in je bestaande geluidssysteem. Deze zwarte Sonos Roam SL is niet alleen stijlvol, maar ook zeer robuust. Dankzij de IP67-certificering is hij stof- en waterdicht, waardoor je hem zonder zorgen mee kunt nemen naar het strand of het zwembad. Geniet van je favoriete muziek terwijl je ontspant onder de zon of een verfrissende duik neemt. Wil je nog meer gemak? Kies dan voor de Sonos Roam in plaats van de Sonos Roam SL. Met de Roam kun je jouw speaker bedienen met spraakopdrachten, waardoor je handsfree van je muziek kunt genieten. Haal de Sonos Roam SL Zwart in huis en geniet van draagbaar entertainment van topkwaliteit, waar je ook bent.

Pluspunten
  • Je streamt muziek niet alleen via bluetooth, maar ook via wifi. Door de Roam SL toe te voegen aan de Sonos app, combineer je de speaker met andere Sonos speakers. De speaker is zowel stof- als waterdicht, waardoor je hem gerust overal mee naartoe neemt. Je streamt muziek niet alleen via bluetooth, maar ook via wifi. Door de Roam SL toe te voegen aan de Sonos app, combineer je de speaker met andere Sonos speakers. De speaker is zowel stof- als waterdicht, waardoor je hem gerust overal mee naartoe neemt.

Minpunten
  • De luidspreker heeft geen ingebouwde microfoon voor spraakbesturing of Automatic TruePlay.

Veelgestelde vragen over de Sonos Roam SL Zwart en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de Sonos Roam SL Zwart klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de Sonos Roam SL Zwart. Als je de Sonos Roam SL Zwart wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de Sonos Roam SL Zwart is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.