Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. blackfriday
  2. Sonos Roam Wit + wireless charger

zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de Sonos Roam Wit + wireless charger. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze Sonos RMWCHEU1 - 840136801740.

Specificaties Sonos Roam Wit + wireless charger

Merk

Sonos

Fabrikantcode

RMWCHEU1 - 840136801740

Omschrijving van de Sonos Roam Wit + wireless charger

Met de Sonos Roam Wit + draadloze oplader ben je altijd verbonden met je favoriete muziek. Je plaatst de speaker moeiteloos op de draadloze oplader, die voorzien is van ingebouwde magneten. Hierdoor kun je de luidspreker zowel staand als liggend opladen. Het design van de oplader en de speaker zijn perfect op elkaar afgestemd, zodat het strakke ontwerp van de speaker behouden blijft. Thuis kun je de speaker eenvoudig verbinden met je thuisnetwerk en muziek streamen via wifi. Maar ook onderweg kun je draadloos genieten van je afspeellijsten dankzij de bluetooth-functionaliteit. Met de Trueplay-functie in de iOS Sonos app kun je het geluid precies afstemmen op de akoestiek van de ruimte, waardoor je favoriete nummers altijd geweldig klinken, waar je ook bent. Met de Sonos Roam Wit + draadloze oplader hoef je nooit meer zonder muziek te zijn. Of je nu thuis bent of onderweg, deze speaker biedt je de vrijheid om altijd en overal te genieten van je favoriete tracks. Laat je verrassen door het indrukwekkende geluid en het stijlvolle design van deze speaker, en breng je muziekervaring naar een hoger niveau.

Pluspunten
  • Met deze set kun je jouw speaker eenvoudig opladen. Je kunt niet alleen muziek streamen via bluetooth, maar ook via wifi. Met Trueplay in de iOS Sonos-app kun je het geluid van je speaker aanpassen aan de akoestiek van de kamer.

Minpunten
  • De Google Assistent werkt enkel wanneer je verbonden bent met wifi.

Veelgestelde vragen over de Sonos Roam Wit + wireless charger en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de Sonos Roam Wit + wireless charger klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de Sonos Roam Wit + wireless charger. Als je de Sonos Roam Wit + wireless charger wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de Sonos Roam Wit + wireless charger is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.