Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. blackfriday
  2. Sonos Roam + Zens draadloze oplader

zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de Sonos Roam + Zens draadloze oplader. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze Zens ZEDC12B/00.

Specificaties Sonos Roam + Zens draadloze oplader

Merk

Zens

Fabrikantcode

ZEDC12B/00

Omschrijving van de Sonos Roam + Zens draadloze oplader

Met de Sonos Roam + Zens draadloze oplader hoef je nooit zonder je favoriete muziek te zitten, waar je ook bent. Deze handige speaker kan draadloos worden opgeladen door hem eenvoudigweg op de Zens draadloze oplader te plaatsen. Op deze manier kun je de speaker gemakkelijk neerzetten en meenemen wanneer de batterij volledig is opgeladen. Thuis kun je de speaker verbinden met je thuisnetwerk en muziek streamen via wifi. Maar ook onderweg kun je genieten van je afspeellijsten door de speaker via bluetooth te verbinden. Bovendien kun je met Trueplay het geluid van de speaker aanpassen aan de ruimte waarin je je bevindt. Dit zorgt ervoor dat de muziek altijd goed klinkt, ongeacht in welke kamer je je bevindt. Met de Sonos Roam + Zens draadloze oplader heb je dus de ultieme draagbare speaker die je altijd en overal kunt gebruiken. Of je nu thuis bent of onderweg, geniet van hoogwaardig geluid en ervaar de vrijheid van draadloos luisteren. Bovendien zorgt de Zens draadloze oplader ervoor dat je de speaker gemakkelijk kunt opladen, zodat je nooit zonder je favoriete muziek komt te zitten.

Pluspunten
  • Met deze set kun je je speaker eenvoudig draadloos opladen. Je kunt niet alleen muziek streamen via bluetooth, maar ook via wifi. Met Trueplay in de iOS Sonos app stem je het geluid van je speaker af op de akoestiek van de kamer.

Minpunten
  • De Google Assistent werkt alleen als je verbonden bent met wifi.

Veelgestelde vragen over de Sonos Roam + Zens draadloze oplader en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de Sonos Roam + Zens draadloze oplader klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de Sonos Roam + Zens draadloze oplader. Als je de Sonos Roam + Zens draadloze oplader wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de Sonos Roam + Zens draadloze oplader is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.