Search
Close this search box.
  1. blackfriday
  2. Sony A6700 Body

zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de Sony A6700 Body. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze Sony ILCE6700B.CEC.

Specificaties Sony A6700 Body

Merk

Sony

Fabrikantcode

ILCE6700B.CEC

Omschrijving van de Sony A6700 Body

De Sony A6700 Body is een professionele systeemcamera met een compact formaat. Met zijn grote APS-C 26 megapixel beeldsensor maak je zelfs bij weinig licht heldere foto's. Stel je voor dat je op vakantie bent en een prachtige zonsondergang wilt vastleggen, met deze camera is dat geen probleem. Bovendien kun je actiemomenten moeiteloos vastleggen dankzij de mogelijkheid om 11 frames per seconde te schieten. Daarom is deze camera ook uitermate geschikt voor sportfotografie. Naast het maken van prachtige foto's, is deze camera ook een uitstekende keuze voor videografen. Met de hoge videokwaliteit kun je met gemak video's van professionele kwaliteit maken. De camera oversampled 6K beelden om zo nog gedetailleerdere 4K video's te produceren. De resulterende video's zijn haarscherp en perfect geschikt voor populaire sociale mediakanalen zoals YouTube, Instagram en TikTok. Wat deze camera nog aantrekkelijker maakt, is het compacte ontwerp en het lichte gewicht van slechts 409 gram. Dit maakt het eenvoudig om de camera overal mee naartoe te nemen, zelfs op reis. Of je nu een professionele fotograaf bent die op zoek is naar een handige en krachtige camera, of een enthousiaste amateur die op zoek is naar een camera om je foto- en videovaardigheden naar een hoger niveau te tillen, de Sony A6700 Body is de ideale keuze.

Pluspunten
  • Je maakt foto's met een maximum van 11 frames per seconde en legt zo moeiteloos actiemomenten vast. De camera maakt gebruik van oversampling van 6K-beelden om uiterst gedetailleerde 4K-video's te creëren. Dankzij het compacte ontwerp neem je de camera moeiteloos mee op reis.

Minpunten
  • Er wordt geen SD-kaart bijgeleverd.

Veelgestelde vragen over de Sony A6700 Body en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de Sony A6700 Body klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de Sony A6700 Body. Als je de Sony A6700 Body wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de Sony A6700 Body is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.