Search
Close this search box.
  1. blackfriday
  2. Sony A7 II + FE 24-70mm f/4 ZA OSS Vario-Tessar T*

zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de Sony A7 II + FE 24-70mm f/4 ZA OSS Vario-Tessar T*. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze Sony SEL2470Z.AE.

Specificaties Sony A7 II + FE 24-70mm f/4 ZA OSS Vario-Tessar T*

Merk

Sony

Fabrikantcode

SEL2470Z.AE

Omschrijving van de Sony A7 II + FE 24-70mm f/4 ZA OSS Vario-Tessar T*

De Sony A7 II + FE 24-70mm f/4 ZA OSS Vario-Tessar T* is een revolutionaire camera voor ervaren fotografen die hun fotografie naar een hoger niveau willen tillen. Met het veelzijdige zoombereik van de 24-70mm lens ben je in staat om prachtige foto's te maken in diverse situaties. Of je nu adembenemende landschappen, expressieve portretten of levendige straatbeelden wilt vastleggen, deze camera biedt de perfecte combinatie van flexibiliteit en kwaliteit. Wat deze camera echt onderscheidt, is het vaste diafragma van de lens. Dit betekent dat de lichtsterkte constant blijft, zelfs als je inzoomt. Hierdoor hoef je je instellingen niet voortdurend aan te passen en kun je je volledig concentreren op het creëren van de perfecte compositie. Daarnaast zorgt de grote full frame sensor van de A7 II voor scherpe foto's, zelfs in uitdagende lichtomstandigheden. Of je nu fotografeert bij weinig licht of in fel zonlicht, deze camera levert altijd uitstekende resultaten. Een ander indrukwekkend kenmerk van de Sony A7 II is de 5-assige beeldstabilisatie, die bewegingsonscherpte minimaliseert. Dit betekent dat je zonder statief scherpe foto's kunt maken, zelfs bij langere sluitertijden. Bovendien beschikt deze camera over een snel autofocussysteem met een handige tracking functie. Hiermee kun je moeiteloos bewegende onderwerpen volgen en ze haarscherp.

Pluspunten
  • De 24-70mm lens is onder andere geschikt voor landschaps-, portret- en reportagefotografie. Met de A7 II maak je scherpe foto's uit de hand, dankzij de 5-assige beeldstabilisatie die bewegingsonscherpte vermindert. Het autofocussysteem heeft een trackingfunctie, waarmee je bewegende onderwerpen scherp vastlegt.

Minpunten
  • Er wordt geen geheugenkaart bijgeleverd.

Veelgestelde vragen over de Sony A7 II + FE 24-70mm f/4 ZA OSS Vario-Tessar T* en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de Sony A7 II + FE 24-70mm f/4 ZA OSS Vario-Tessar T* klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de Sony A7 II + FE 24-70mm f/4 ZA OSS Vario-Tessar T*. Als je de Sony A7 II + FE 24-70mm f/4 ZA OSS Vario-Tessar T* wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de Sony A7 II + FE 24-70mm f/4 ZA OSS Vario-Tessar T* is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.