zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de Sony A7 II + Sigma 24-70mm f/2.8. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze Sony ILCE7M2B.CEC.

Specificaties Sony A7 II + Sigma 24-70mm f/2.8

Merk

Sony

Fabrikantcode

ILCE7M2B.CEC

Omschrijving van de Sony A7 II + Sigma 24-70mm f/2.8

De Sony A7 II + Sigma 24-70mm f/2.8 is een uitstekende combinatie voor professionele fotografen die op zoek zijn naar veelzijdigheid en kwaliteit. Met deze camera en lens kan je prachtige portret-, landschaps- en reportagefoto's maken. Wat deze lens zo bijzonder maakt, is het grote diafragma van f/2.8, waardoor je zelfs in donkere omstandigheden heldere en scherpe foto's kunt maken. Daarnaast beschikt de Sony A7 II over een 5-assige elektronische beeldstabilisatie, waardoor je vloeiende beelden kunt vastleggen zonder dat ze worden verstoord door trillingen. De autofocus en AF-tracking van deze camera zijn snel en nauwkeurig, zodat je altijd scherpe foto's kunt maken, zelfs bij snelbewegende onderwerpen. Bovendien zorgt de grote full-frame sensor ervoor dat je beelden kunt vastleggen met weinig ruis en een hoog dynamisch bereik, waardoor je foto's er natuurlijk en levendig uitzien. Dankzij het gebruik van magnesiumlegering is de camera stevig en duurzaam, zodat hij tegen een stootje kan. Hoewel de camera iets zwaarder is, compenseert de robuustheid van de behuizing dit volledig. Kortom, de Sony A7 II + Sigma 24-70mm f/2.8 is een geweldige keuze voor fotografen die op zoek zijn naar een betrouwbare en veelzijdige camera en lens combinatie.

Pluspunten
Minpunten
Veelgestelde vragen over de Sony A7 II + Sigma 24-70mm f/2.8 en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de Sony A7 II + Sigma 24-70mm f/2.8 klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de Sony A7 II + Sigma 24-70mm f/2.8. Als je de Sony A7 II + Sigma 24-70mm f/2.8 wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de Sony A7 II + Sigma 24-70mm f/2.8 is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.

Bekijk nog meer Back Friday deals