zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de Sony A7 III Body. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze Sony ILCE7M3B.CEC.

Specificaties Sony A7 III Body

Merk

Sony

Fabrikantcode

ILCE7M3B.CEC

Omschrijving van de Sony A7 III Body

De Sony A7 III is een perfecte keuze voor professionele fotografen en videografen die hoge eisen stellen aan hun apparatuur. Deze geavanceerde systeemcamera is uitgerust met een lichtgevoelige CMOS full frame beeldsensor, die achterverlicht is voor snelle en hoogwaardige beeldverwerking. Met de A7 III ben je verzekerd van scherpe en heldere foto's en video's. Deze camera biedt diverse geavanceerde functies waarmee ervaren fotografen precies de gewenste foto's kunnen maken. Dankzij de hoge ISO-waarde, die je kunt uitbreiden tot 204.800, kun je gedetailleerde foto's maken bij weinig licht. De gebiedsspecifieke ruisonderdrukkingstechnologie zorgt ervoor dat het beeld niet te korrelig wordt bij hoge ISO-waarden. Bovendien beschikt de A7 III over een scherpstelsysteem met 693 fasedetectie AF-punten die 93 procent van het scherm bedekken. Hierdoor kan de camera snel scherpstellen op bewegende objecten en in situaties waarin je weinig tijd hebt om een foto te maken. De Real Time Eye AF-functie zorgt ervoor dat de camera automatisch scherpstelt op de ogen wanneer je de ontspanknop half indrukt. Daarnaast compenseert de beeldstabilisatie tot 5 stops, waardoor bewegingsonscherpte wordt verminderd. Met de Sony A7 III heb je een betrouwbare en krachtige camera in handen waarmee je prachtige foto's en video's kunt maken, zelfs in uitdagende om.

Pluspunten
  • Met de beeldstabilisatie, een maximale ISO-waarde van 204.800 en ruisonderdrukking maak je gedetailleerde foto's met weinig korrel, zelfs in omstandigheden met weinig licht. De Alpha A7 III heeft 693 fasedetectie AF-punten voor scherpstellen en dankzij Real Time Eye AF focust het op de ogen wanneer je de ontspanknop half indrukt. Je kunt filmen in 4K-resolutie en met de Interval Shooting-functie kun je timelapse-opnames maken.

Minpunten
  • Het scherm kan niet volledig naar voren worden gekanteld voor vlogs en selfies. Deze camera is te complex voor beginners vanwege de ingewikkeldheid van het menu en de bediening.

Veelgestelde vragen over de Sony A7 III Body en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de Sony A7 III Body klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de Sony A7 III Body. Als je de Sony A7 III Body wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de Sony A7 III Body is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.

Bekijk nog meer Back Friday deals