Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. blackfriday
  2. Sony A7 III + FE 24-70mm f/4 ZA OSS Vario-Tessar T*

zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de Sony A7 III + FE 24-70mm f/4 ZA OSS Vario-Tessar T*. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze Sony SEL2470Z.AE.

Specificaties Sony A7 III + FE 24-70mm f/4 ZA OSS Vario-Tessar T*

Merk

Sony

Fabrikantcode

SEL2470Z.AE

Omschrijving van de Sony A7 III + FE 24-70mm f/4 ZA OSS Vario-Tessar T*

De Sony A7 III + FE 24-70mm f/4 ZA OSS Vario-Tessar T* is een fantastische systeemcamera voor professionele fotografen. Met zijn full frame sensor maakt deze camera adembenemende foto's van ongekende kwaliteit. Het 24-70 mm zoombereik stelt je in staat om prachtige landschappen, natuurbeelden, reisfoto's en portretten vast te leggen. Wat deze camera echt bijzonder maakt, is het feit dat het diafragma van de lens constant blijft, zelfs wanneer je inzoomt. Dit betekent dat de lichtsterkte altijd hetzelfde blijft, waardoor je geen aanpassingen hoeft te maken in de camera-instellingen bij het veranderen van het kader. Een andere opvallende functie van de Sony A7 III is de Real Time Eye AF. Deze functie zorgt ervoor dat de camera automatisch scherpstelt op de ogen van het onderwerp. Dit is vooral handig bij het maken van portretfoto's, waarbij de ogen het belangrijkste element zijn. Met een indrukwekkende snelheid van 10 frames per seconde leg je moeiteloos bewegende onderwerpen vast, zonder enige vorm van vervaging. En als extra bonus is er de ingebouwde beeldstabilisatie, die bewegingsonscherpte compenseert. Hierdoor kun je zelfs in donkere omgevingen tot wel 5 stops langer uit de hand fotograferen, zonder dat je bang hoeft te zijn voor onscherpe beelden. Kortom, met de Sony A7 III + FE 24-70mm f/4 ZA OSS Vario-Tessar.

Pluspunten
  • Met het zoombereik van de 24-70 mm lens kun je landschaps-, natuur-, reis- en portretfoto's maken. Het diafragma blijft constant tijdens het inzoomen, waardoor je de instellingen niet hoeft aan te passen. Dankzij Real Time Eye AF stelt de camera automatisch scherp op de ogen van mensen en dieren.

Minpunten
  • Omdat het scherpstellen niet geruisloos gaat, kan je onderwerp schrikken.

Veelgestelde vragen over de Sony A7 III + FE 24-70mm f/4 ZA OSS Vario-Tessar T* en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de Sony A7 III + FE 24-70mm f/4 ZA OSS Vario-Tessar T* klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de Sony A7 III + FE 24-70mm f/4 ZA OSS Vario-Tessar T*. Als je de Sony A7 III + FE 24-70mm f/4 ZA OSS Vario-Tessar T* wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de Sony A7 III + FE 24-70mm f/4 ZA OSS Vario-Tessar T* is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.