Search
Close this search box.
  1. blackfriday
  2. Sony A7 III Starterskit

zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de Sony A7 III Starterskit. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze Lexar 50486400.

Specificaties Sony A7 III Starterskit

Merk

Lexar

Fabrikantcode

50486400

Omschrijving van de Sony A7 III Starterskit

Met de Sony A7 III Starterskit kun je direct aan de slag, of je nu een beginnende of gevorderde fotograaf bent. Deze kit bevat een handige Peak Design schoudertas waarin je de camera veilig kunt meenemen, samen met de meegeleverde Lexar 64 GB geheugenkaart waarop je al je foto's kunt opslaan. Het complete pakket is gemakkelijk mee te nemen tijdens al je reizen en avonturen. De Sony A7 III is een professionele systeemcamera met een lichtgevoelige CMOS full frame beeldsensor. Deze sensor is achterverlicht, wat zorgt voor snelle en hoogwaardige beeldverwerking. Hierdoor kun je scherpe en heldere foto's en video's maken. Bovendien kun je met deze camera fotograferen met ruisonderdrukking, zelfs in donkere situaties. De maximale ISO-waarde kan worden uitgebreid tot 204.800, waardoor je gedetailleerde foto's kunt maken bij weinig licht. Dankzij de ruisonderdrukkingstechnologie wordt een korrelig beeld bij hoge ISO-waarden voorkomen. De Sony A7 III heeft een geavanceerd autofocussysteem met 693 fasedetectie AF-punten, die maar liefst 93 procent van het scherm bedekken. Hierdoor kan de camera snel scherpstellen op je onderwerp. Bovendien beschikt de camera over Real Time Eye AF, waardoor hij automatisch scherpstelt op de ogen wanneer je de ontspanknop half indrukt. Daarnaast zorgt de ingebouwde beeldstabilisatie ervoor dat.

Pluspunten
  • Je kunt deze volledige starterskit met Sony A7 III-body, cameratas en geheugenkaart gemakkelijk meenemen op reis. Dankzij de maximale ISO-waarde van 204.800 en de ruisonderdrukking kun je in donkere omstandigheden foto's maken met weinig korrel. De camera heeft 693 fasedetectie AF-punten en focust op de ogen dankzij Real Time Eye AF wanneer je de ontspanknop half indrukt.

Minpunten
  • Het scherm kan niet volledig naar voren gekanteld worden voor vlogs en selfies.

Veelgestelde vragen over de Sony A7 III Starterskit en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de Sony A7 III Starterskit klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de Sony A7 III Starterskit. Als je de Sony A7 III Starterskit wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de Sony A7 III Starterskit is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.