Search
Close this search box.
  1. blackfriday
  2. Sony A7 III + Tamron 28-75mm f/2.8 G2

zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de Sony A7 III + Tamron 28-75mm f/2.8 G2. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze Tamron 7928755.

Specificaties Sony A7 III + Tamron 28-75mm f/2.8 G2

Merk

Tamron

Fabrikantcode

7928755

Omschrijving van de Sony A7 III + Tamron 28-75mm f/2.8 G2

De Sony A7 III + Tamron 28-75mm f/2.8 G2 is een must-have voor zowel de veeleisende foto- als videograaf. Deze professionele systeemcamera is uitgerust met een lichtgevoelige CMOS full frame beeldsensor die achterverlicht is, wat resulteert in snelle en hoogwaardige beeldverwerking. Met de A7 III ben je verzekerd van scherpe en heldere foto's en video's. Deze camera biedt verschillende geavanceerde functies, waardoor ervaren fotografen precies de gewenste foto's kunnen maken. Het scherpstelsysteem van de A7 III beschikt over maar liefst 693 fasedetectie AF-punten, die 93 procent van het scherm bedekken. Hierdoor kan de camera snel scherpstellen op een object, zelfs bij bewegende onderwerpen of in situaties waarin je weinig tijd hebt om de foto te maken. Bovendien zorgt de Real Time Eye AF-functie ervoor dat de camera automatisch scherpstelt op de ogen wanneer je de ontspanknop half indrukt. Met de beeldstabilisatie van de A7 III kun je tot wel 5 stops corrigeren, waardoor bewegingsonscherpte wordt verminderd. Hierdoor kun je langer uit de hand fotograferen bij weinig licht of op donkere locaties. Wat betreft video's, de A7 III neemt op in een indrukwekkende 4K-resolutie (Ultra HD). Hiermee kun je filmen met een vloeiende beeldkwaliteit en een resolutie van 30 frames per seconde.

Pluspunten
  • De camera stelt scherp met 693 fasedetectie AF-punten en focust op de ogen dankzij Real Time Eye AF wanneer je de ontspanknop half indrukt. Dankzij de beeldstabilisatie in de camera kun je langer uit de hand fotograferen met langzamere sluitertijden. Tijdens het inzoomen blijft de lichtsterkte van de lens gelijk, waardoor je scherpe foto's en video's kunt maken op donkere locaties.

Minpunten
  • Het scherm kan niet volledig naar voren kantelen om jezelf te filmen. Deze camera is niet geschikt voor beginners vanwege de complexiteit van het menu en de bediening.

Veelgestelde vragen over de Sony A7 III + Tamron 28-75mm f/2.8 G2 en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de Sony A7 III + Tamron 28-75mm f/2.8 G2 klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de Sony A7 III + Tamron 28-75mm f/2.8 G2. Als je de Sony A7 III + Tamron 28-75mm f/2.8 G2 wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de Sony A7 III + Tamron 28-75mm f/2.8 G2 is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.