Search
Close this search box.
  1. blackfriday
  2. Sony A7 IV + Accu

zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de Sony A7 IV + Accu. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze Sony NPFZ100.CE.

Specificaties Sony A7 IV + Accu

Merk

Sony

Fabrikantcode

NPFZ100.CE

Omschrijving van de Sony A7 IV + Accu

Met de Sony A7 IV + Accu heb je altijd genoeg vermogen om de hele dag door te fotograferen. Deze professionele systeemcamera is uitgerust met een lichtgevoelige 33 megapixel full frame sensor, waardoor je in alle situaties hoogwaardige beelden kunt creëren. Zelfs bij weinig licht zorgt de achterverlichte sensor voor uitstekende resultaten. Dankzij de nieuwste kleurentechnologie en verschillende creatieve modi kun je gemakkelijk scherpe en kleurvaste foto's en video's maken in jouw eigen unieke stijl. Het autofocussysteem van de A7 IV is voorzien van maar liefst 759 scherpstelpunten, waardoor je snel en nauwkeurig kunt scherpstellen op je onderwerp. De camera biedt realtime tracking en Eye autofocus voor mensen, dieren en vogels. Tijdens het vogelspotten zal de camera automatisch scherpstellen op de ogen van de vogel, zodat je moeiteloos zijn vlucht kunt volgen. Met een snelle buffer kun je fotograferen met 10 beelden per seconde, zodat je geen enkel moment hoeft te missen. De bediening van de Sony A7 IV + Accu is eenvoudig en intuïtief. Bovenop de camera vind je een draaiknop met twee ringen, waarmee je onder andere de sluitertijd en het diafragma kunt instellen. Daarnaast kun je met gemak wisselen tussen de foto-, video- en slow & quick-stand. De grip op de camera zorgt voor een comfortabele en stevige handligging, zodat je.

Pluspunten
  • De extra accu die wordt meegeleverd, zorgt voor voldoende energie zodat je moeiteloos een hele dag kunt fotograferen. Met de realtime tracking en Eye autofocus kun je gemakkelijk scherpstellen op de ogen van mensen, dieren en vogels. Je kunt filmen in een resolutie van 4K 60fps, waardoor je soepele beelden krijgt.

Minpunten
  • Er is geen geheugenkaart inbegrepen.

Veelgestelde vragen over de Sony A7 IV + Accu en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de Sony A7 IV + Accu klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de Sony A7 IV + Accu. Als je de Sony A7 IV + Accu wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de Sony A7 IV + Accu is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.