Search
Close this search box.
  1. blackfriday
  2. Sony A7 IV Body

zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de Sony A7 IV Body. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze Sony ILCE7M4B.CEC.

Specificaties Sony A7 IV Body

Merk

Sony

Fabrikantcode

ILCE7M4B.CEC

Omschrijving van de Sony A7 IV Body

Met de Sony A7 IV ben jij de regisseur van je creatieve visie. Als gepassioneerde fotograaf en videograaf haal je het allerbeste uit deze professionele systeemcamera, dankzij de ultrasnelle en lichtgevoelige 33-megapixel full-frame sensor. Deze innovatieve achterbelichte sensor zorgt voor verbluffende beeldkwaliteit in elke situatie, zelfs bij weinig licht. Met de nieuwste kleurtechnologie en diverse creatieve modi leg je moeiteloos haarscherpe en kleurrijke foto's en video's vast in jouw eigen unieke stijl. Het geavanceerde autofocussysteem van de A7 IV beschikt over maar liefst 759 scherpstelpunten, waardoor je razendsnel kunt scherpstellen op je onderwerp. Dankzij realtime tracking en Eye-autofocus voor mensen, dieren en vogels, volgt de camera automatisch het onderwerp met een ongekende precisie. Of je nu vogels wilt spotten of snelle actiemomenten wilt vastleggen, de A7 IV zorgt ervoor dat je geen enkel detail mist. Met een opnamesnelheid van 10 beelden per seconde en een snelle buffer, leg je elke beweging haarscherp vast. De bediening van de A7 IV is intuïtief en gemakkelijk. Bovenop de camera bevindt zich een draaiknop met twee ringen, waarmee je eenvoudig de sluitertijd, het diafragma en de verschillende opnamestanden kunt instellen. Schakel moeiteloos tussen foto, video en slow & quick stand, zodat je altijd de perfecte.

Pluspunten
  • Met de realtime tracking en Eye autofocus is het makkelijk om scherp te stellen op de ogen van mensen, dieren en vogels. Je neemt op in een resolutie van 4K 60fps, wat zorgt voor vloeiende beelden. Met de draaiknop bovenop de camera kun je eenvoudig wisselen tussen de foto- en videomodus.

Minpunten
  • Er wordt geen SD-kaart meegeleverd.

Veelgestelde vragen over de Sony A7 IV Body en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de Sony A7 IV Body klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de Sony A7 IV Body. Als je de Sony A7 IV Body wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de Sony A7 IV Body is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.