Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. blackfriday
  2. Sony A7 IV + FE 24-105mm f/4.0 G OSS

zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de Sony A7 IV + FE 24-105mm f/4.0 G OSS. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze Sony SEL24105G.

Specificaties Sony A7 IV + FE 24-105mm f/4.0 G OSS

Merk

Sony

Fabrikantcode

SEL24105G

Omschrijving van de Sony A7 IV + FE 24-105mm f/4.0 G OSS

Met de Sony A7 IV + FE 24-105mm f/4.0 G OSS haal je een prachtige allround set in huis. Deze zoomlens biedt een indrukwekkend zoombereik, waarmee je zowel groothoek- als telefoto's kunt maken. De camera is voorzien van een lichtgevoelige 33-megapixel full frame sensor, waarmee je hoogwaardige beelden kunt creëren. Bovendien beschikt de camera over de nieuwste kleurentechnologie en diverse creatieve modi, zodat je moeiteloos scherpe en kleurvaste foto's en video's kunt maken in jouw eigen unieke stijl. Als je graag op pad gaat met je camera, is deze veelzijdige 24-105mm zoomlens een absolute aanrader. Dankzij het grote zoombereik kun je eenvoudig wisselen tussen verschillende brandpuntsafstanden. Hierdoor kun je bijvoorbeeld een imposant gebouw in groothoekstand vastleggen en vervolgens snel inzoomen voor een portret of detailopname. Het diafragma blijft constant over het gehele bereik, wat betekent dat je geen instellingen hoeft aan te passen. Dit bespaart tijd en zorgt ervoor dat je je volledig kunt richten op het maken van de perfecte opname. Het autofocussysteem van de A7 IV is uitgerust met maar liefst 759 scherpstelpunten, waardoor je razendsnel kunt scherpstellen op je onderwerp. Bovendien beschikt de camera over realtime tracking en Eye autofocus voor mensen, dieren en vogels. Zo kun je zelfs tijdens het vog.

Pluspunten
  • Met behulp van realtime tracking en Eye autofocus kun je gemakkelijk scherpstellen op de ogen van mensen, dieren en vogels

    .

    Je kunt filmen in een resolutie van 4K met 60 frames per seconde, waardoor je vloeiende beelden krijgt.

Minpunten
  • Er wordt geen geheugenkaart bijgeleverd.

Veelgestelde vragen over de Sony A7 IV + FE 24-105mm f/4.0 G OSS en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de Sony A7 IV + FE 24-105mm f/4.0 G OSS klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de Sony A7 IV + FE 24-105mm f/4.0 G OSS. Als je de Sony A7 IV + FE 24-105mm f/4.0 G OSS wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de Sony A7 IV + FE 24-105mm f/4.0 G OSS is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.