Search
Close this search box.
  1. blackfriday
  2. Sony A7 IV + FE 50mm f/1.8

zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de Sony A7 IV + FE 50mm f/1.8. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze Sony SEL50F18F.SYX.

Specificaties Sony A7 IV + FE 50mm f/1.8

Merk

Sony

Fabrikantcode

SEL50F18F.SYX

Omschrijving van de Sony A7 IV + FE 50mm f/1.8

De Sony A7 IV + FE 50mm f/1.8 is een hoogwaardige systeemcamera die zowel foto- als videografen in staat stelt om professionele resultaten te behalen. Dankzij het grote diafragma van f/1.8 is de bijgeleverde 50mm lens zeer lichtsterk, waardoor je zelfs op donkere locaties scherpe foto's kunt maken. Bovendien zorgt dit diafragma ervoor dat je een prachtige natuurlijke achtergrondonscherpte kunt creëren, waardoor je onderwerp nog meer naar voren komt. Met de lichtgevoelige 33 megapixel full-frame sensor haal je het maximale uit de camera, zelfs in het donker. Deze sensor is achterverlicht, wat resulteert in een hoogwaardig beeld in alle situaties. Daarnaast beschikt de camera over de nieuwste kleurentechnologie en verschillende creatieve modi, zodat je eenvoudig scherpe en kleurvaste foto's en video's kunt maken in jouw eigen unieke stijl. Het autofocussysteem van de A7 IV is uitgerust met maar liefst 759 scherpstelpunten, waardoor je snel en accuraat kunt scherpstellen op je onderwerp. Daarnaast biedt de camera realtime tracking en Eye autofocus voor mensen, dieren en vogels. Of je nu vogels aan het spotten bent of snelle actiemomenten wilt vastleggen, deze camera stelt automatisch scherp op de ogen van je onderwerp, zodat je ze gemakkelijk kunt volgen. Met een buffer van 10 beelden per seconde hoef je bovendien geen enkel moment te.

Pluspunten
  • Dankzij het maximale diafragma van f/1.8 kunt u eenvoudig een bokeh-effect creëren. De camera stelt automatisch scherp op de ogen van mensen, dieren en vogels met behulp van realtime tracking en oog-autofocus. U neemt op in een resolutie van 4K 60fps, waardoor u vloeiende beelden krijgt.

Minpunten
  • There is no memory card included.

Veelgestelde vragen over de Sony A7 IV + FE 50mm f/1.8 en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de Sony A7 IV + FE 50mm f/1.8 klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de Sony A7 IV + FE 50mm f/1.8. Als je de Sony A7 IV + FE 50mm f/1.8 wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de Sony A7 IV + FE 50mm f/1.8 is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.