Search
Close this search box.
  1. blackfriday
  2. Sony A7 IV + Sigma 24-70mm f/2.8 DG DN Art

zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de Sony A7 IV + Sigma 24-70mm f/2.8 DG DN Art. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze Sigma 578965.

Specificaties Sony A7 IV + Sigma 24-70mm f/2.8 DG DN Art

Merk

Sigma

Fabrikantcode

578965

Omschrijving van de Sony A7 IV + Sigma 24-70mm f/2.8 DG DN Art

De Sony A7 IV + Sigma 24-70mm f/2.8 DG DN Art is een professionele systeemcamera die perfect is voor zowel fotografen als videografen. Deze camera wordt geleverd met een veelzijdige lens die je in staat stelt om prachtige portretten, adembenemende landschappen en indrukwekkende reportages te maken. Met een vast diafragma van f/2.8 creëer je moeiteloos een natuurlijk onscherpte-effect in de achtergrond van je foto's. Deze camera is uitgerust met een lichtgevoelige 33 megapixel full frame sensor die garant staat voor hoogwaardige beelden, zelfs in situaties met weinig licht. Dankzij de achterverlichting van de sensor kun je altijd rekenen op een uitstekende beeldkwaliteit. Bovendien beschikt de A7 IV over de nieuwste kleurentechnologie en diverse creatieve modi, zodat je foto's en video's kunt maken die volledig passen bij jouw eigen stijl. Het autofocussysteem van de A7 IV is voorzien van 759 scherpstelpunten, waardoor je razendsnel kunt scherpstellen op je onderwerp. De camera beschikt ook over realtime tracking en Eye autofocus, wat betekent dat je automatisch kunt scherpstellen op mensen, dieren en zelfs vogels. Tijdens het vogelspotten volgt de camera moeiteloos de ogen van de vogel, zodat je altijd scherpe beelden kunt vastleggen, zelfs wanneer de vogel in volle vlucht is. Met een snelheid van 10 beelden per seconde kun je bov.

Pluspunten
  • De zoomlens van 24-70mm is geschikt voor landschaps-, portret- en reportagefotografie. Met de realtime tracking en Eye autofocus kun je gemakkelijk scherpstellen op de ogen van mensen, dieren en vogels. Je kunt filmen in een resolutie van 4K 60fps, wat zorgt voor vloeiende beelden.

Minpunten
  • There is no memory card included.

Veelgestelde vragen over de Sony A7 IV + Sigma 24-70mm f/2.8 DG DN Art en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de Sony A7 IV + Sigma 24-70mm f/2.8 DG DN Art klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de Sony A7 IV + Sigma 24-70mm f/2.8 DG DN Art. Als je de Sony A7 IV + Sigma 24-70mm f/2.8 DG DN Art wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de Sony A7 IV + Sigma 24-70mm f/2.8 DG DN Art is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.