Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. blackfriday
  2. Sony A7 IV Starterskit

zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de Sony A7 IV Starterskit. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze Lexar 50486400.

Specificaties Sony A7 IV Starterskit

Merk

Lexar

Fabrikantcode

50486400

Omschrijving van de Sony A7 IV Starterskit

De Sony A7 IV Starterskit is een complete set ontworpen voor de professionele fotograaf, met tal van instelmogelijkheden om je fotografische vaardigheden naar een hoger niveau te tillen. Deze kit wordt geleverd met een handige Peak Design schoudertas en een snelle Lexar 64 GB geheugenkaart, zodat je direct aan de slag kunt met je camera. De Sony A7 IV is uitgerust met een achterverlichte, lichtgevoelige 33 megapixel full frame sensor, waardoor je zelfs in verschillende lichtomstandigheden heldere en scherpe foto's kunt maken. Of je nu fotografeert in het donker of bij weinig licht, deze camera zorgt voor minimale ruis en maximale beeldkwaliteit. Met het 759-punts autofocussysteem kun je razendsnel scherpstellen op je onderwerp, terwijl de realtime tracking en Eye autofocus functie ervoor zorgen dat je ook bij het fotograferen van bewegende onderwerpen altijd scherpe en gedetailleerde beelden krijgt. Daarnaast beschikt de Sony A7 IV over een snelle buffer waarmee je 10 beelden per seconde kunt vastleggen, zodat je geen enkel actiemoment hoeft te missen. De ingebouwde 5-assige beeldstabilisatie corrigeert tot 5,5 stops bewegingsonscherpte, waardoor je zelfs bij weinig licht scherpe foto's kunt maken uit de hand. Bovendien biedt de Active mode van de beeldstabilisatie extra stabiliteit door het beeld bij te snijden. Kortom, met de Sony A7 IV Starters.

Pluspunten
  • Dankzij de bijgevoegde cameratas en geheugenkaart ga je direct op pad met de camera. Je kunt eenvoudig scherpstellen op de ogen van mensen, dieren en vogels dankzij de realtime tracking en Eye autofocus. Maak professionele, vloeiende beelden in een resolutie van 4K 60fps.

Minpunten
  • De camera beschikt niet over een ingebouwde flitser voor extra licht in een donkere omgeving.

Veelgestelde vragen over de Sony A7 IV Starterskit en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de Sony A7 IV Starterskit klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de Sony A7 IV Starterskit. Als je de Sony A7 IV Starterskit wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de Sony A7 IV Starterskit is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.