Search
Close this search box.
  1. blackfriday
  2. Sony A7C Body Zilver

zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de Sony A7C Body Zilver. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze Sony ILCE7CS.CEC.

Specificaties Sony A7C Body Zilver

Merk

Sony

Fabrikantcode

ILCE7CS.CEC

Omschrijving van de Sony A7C Body Zilver

De Sony A7C Zilver is een revolutionaire full frame systeemcamera die speciaal is ontworpen voor veeleisende fotografen en videografen die veel onderweg zijn. Deze camera is niet alleen licht en compact, maar beschikt ook over een zeer gevoelige 24,2 megapixel full frame beeldsensor, waardoor je verbluffend gedetailleerde beelden kunt vastleggen. Bovendien kun je scherpe en stabiele video-opnames maken in 4K met een snelheid van 30 frames per seconde. Dankzij de ingebouwde beeldstabilisatie kun je moeiteloos stabiele video's maken, zelfs zonder gebruik van een statief. Met het draaibare touchscreen van de Sony A7C kun je foto's maken vanuit lastige hoeken en zelfs jezelf filmen tijdens het vloggen. De camera is uitgerust met een indrukwekkend autofocussysteem met 693 fasedetectie autofocuspunten die maar liefst 93% van het beeldscherm beslaan. Hierdoor kun je gemakkelijk en nauwkeurig scherpstellen op elk gewenst punt in het beeld. Bovendien kun je met een snelheid van 10 beelden per seconde razendsnel actiemomenten vastleggen. Met de geavanceerde 4D-Focusfunctie kun je snel scherpstellen op bewegende onderwerpen, waarbij de camera het onderwerp volgt en zelfs de volgende actie kan voorspellen. Met de Realtime Eye autofocus kun je automatisch scherpstellen op de ogen van zowel mensen als dieren, wat ideaal is voor het maken van portretten of het vastleggen van je gel.

Pluspunten
  • Met de full frame sensor van 24,2 megapixels maak je gedetailleerde foto's, zelfs op donkere plekken. De camera heeft 693 autofocuspunten met fasedetectie, waardoor je nauwkeurig kunt scherpstellen. Dankzij de 5-assige beeldstabilisatie van 5 stops kun je langer foto's maken zonder statief op donkere plekken.

Minpunten
  • De camera heeft geen ingebouwde flitser om meer licht aan je foto's toe te voegen op donkere locaties.

Veelgestelde vragen over de Sony A7C Body Zilver en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de Sony A7C Body Zilver klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de Sony A7C Body Zilver. Als je de Sony A7C Body Zilver wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de Sony A7C Body Zilver is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.