zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de Sony A7C Body Zwart. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze Sony ILCE7CB.CEC.

Specificaties Sony A7C Body Zwart

Merk

Sony

Fabrikantcode

ILCE7CB.CEC

Omschrijving van de Sony A7C Body Zwart

De Sony A7C Zwart is een revolutionaire full frame systeemcamera die speciaal is ontworpen voor gepassioneerde foto- en videografen die vaak onderweg zijn. Met zijn lichte en compacte ontwerp is deze camera gemakkelijk mee te nemen en biedt hij ongekende mogelijkheden voor creatieve expressie. Met zijn geavanceerde 24,2 megapixel full frame beeldsensor legt de Sony A7C Zwart elk detail haarscherp vast. Of je nu landschappen fotografeert of close-ups maakt, de beelden zullen altijd gedetailleerd en levendig zijn. Bovendien kun je met de camera moeiteloos scherpe en stabiele 4K video opnames maken met een snelheid van 30 frames per seconde. De ingebouwde beeldstabilisatie zorgt ervoor dat je video's zelfs uit de hand stabiel blijven, waardoor je altijd professionele resultaten behaalt. Een van de meest opvallende kenmerken van de Sony A7C Zwart is het draaibare touchscreen. Hiermee kun je vanuit lastige hoeken fotograferen en moeiteloos vloggen. Daarnaast beschikt de camera over een geavanceerd autofocus systeem met 693 fasedetectiepunten die maar liefst 93% van het beeldscherm beslaan. Hierdoor kun je snel en nauwkeurig scherpstellen op elk gewenst punt. De camera is ook uitgerust met Realtime Eye autofocus, waarmee je automatisch scherpstelt op de ogen van zowel mensen als dieren. Of je nu portretten maakt of je huisdieren fotografeert.

Pluspunten
  • Met de full frame sensor van 24,2 megapixels maak je gedetailleerde foto's, zelfs op donkere plekken. De camera heeft 693 fasedetectie autofocuspunten, wat ervoor zorgt dat je nauwkeurig kunt scherpstellen. Dankzij de 5-assige beeldstabilisatie van 5 stops kun je langer uit de hand fotograferen op donkere plekken.

Minpunten
  • De camera beschikt niet over een ingebouwde flitser om meer licht aan je foto's toe te voegen op donkere locaties.

Veelgestelde vragen over de Sony A7C Body Zwart en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de Sony A7C Body Zwart klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de Sony A7C Body Zwart. Als je de Sony A7C Body Zwart wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de Sony A7C Body Zwart is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.

Bekijk nog meer Back Friday deals