Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. blackfriday
  2. Sony A7C Zilver + 24-70mm f/4.0

zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de Sony A7C Zilver + 24-70mm f/4.0. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze Sony SEL2470Z.AE.

Specificaties Sony A7C Zilver + 24-70mm f/4.0

Merk

Sony

Fabrikantcode

SEL2470Z.AE

Omschrijving van de Sony A7C Zilver + 24-70mm f/4.0

Met de Sony A7C Zilver + 24-70mm f/4.0 ben je direct klaar om aan de slag te gaan. Deze camera is perfect voor portret-, reportage- en landschapsfotografie dankzij het zoombereik van 24-70mm. Bovendien is deze systeemcamera licht en compact, maar heeft hij toch een full frame sensor met een indrukwekkende resolutie van 24,2 megapixel. Hierdoor is hij ideaal voor zowel gevorderde als professionele foto- en videografen. Het draaibare touchscreen van de Sony A7C maakt het mogelijk om foto's te maken vanuit lastige hoeken en zelfs gemakkelijk jezelf te filmen tijdens het vloggen. Met 693 fasedetectie autofocuspunten die maar liefst 93% van het volledige beeldscherm beslaan, kun je eenvoudig en nauwkeurig scherpstellen op elk punt van het beeld. Bovendien leg je met een snelheid van 10 beelden per seconde moeiteloos actie vast. De 4D-Focus functie ondersteunt je bij het snel scherpstellen op bewegende onderwerpen door het onderwerp te volgen en de volgende actie te voorspellen. Daarnaast beschikt deze camera over Realtime Eye-autofocus, waarmee je automatisch scherpstelt op de ogen van zowel mensen als dieren. Niet alleen kun je met de Sony A7C prachtige foto's maken, maar ook video's opnemen in 4K-resolutie. Met 30 frames per seconde zorg je ervoor dat je video's er professioneel uitzien en elk detail tot leven komt. K.

Pluspunten
  • Het diafragma blijft gelijk over het hele bereik, zodat je de belichting niet hoeft aan te passen. De Carl Zeiss T*-coating voorkomt reflecties bij het fotograferen tegen de zon in. Dankzij het lichte en compacte ontwerp neem je de camera gemakkelijk mee op reis.

Minpunten
  • De focusmotor van de lens maakt geluid waardoor deze tijdens het filmen hoorbaar kan zijn.

Veelgestelde vragen over de Sony A7C Zilver + 24-70mm f/4.0 en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de Sony A7C Zilver + 24-70mm f/4.0 klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de Sony A7C Zilver + 24-70mm f/4.0. Als je de Sony A7C Zilver + 24-70mm f/4.0 wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de Sony A7C Zilver + 24-70mm f/4.0 is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.