Search
Close this search box.
  1. blackfriday
  2. Sony A7C Zwart + 28-60mm f/4-5.6 Zwart

zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de Sony A7C Zwart + 28-60mm f/4-5.6 Zwart. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze Sony ILCE7CLB.CEC.

Specificaties Sony A7C Zwart + 28-60mm f/4-5.6 Zwart

Merk

Sony

Fabrikantcode

ILCE7CLB.CEC

Omschrijving van de Sony A7C Zwart + 28-60mm f/4-5.6 Zwart

De Sony A7C Zwart + Sony 28-60mm f/4-5.6 is een perfecte keuze voor fotografen en videografen die vaak onderweg zijn. Deze lichte en compacte full frame systeemcamera biedt geavanceerde functies en is gemakkelijk mee te nemen. Met de veelzijdige 28-60mm lens kun je prachtige landschappen, levendige straatbeelden en indrukwekkende portretten vastleggen. De beeldkwaliteit is verbluffend dankzij de lichtgevoelige 24,2 megapixel full frame beeldsensor, die gedetailleerde beelden produceert. Niet alleen kun je geweldige foto's maken, maar deze camera biedt ook de mogelijkheid om scherpe en stabiele video-opnames te maken in 4K 30fps. De ingebouwde beeldstabilisatie zorgt ervoor dat je zelfs uit de hand stabiele video's kunt opnemen. Met het draaibare touchscreen kun je vanuit lastige hoeken fotograferen of jezelf gemakkelijk filmen tijdens het vloggen. De autofocus van deze camera is indrukwekkend. Met een grote full frame sensor en 693 fasedetectie autofocuspunten die 93% van het beeldscherm beslaan, kun je gemakkelijk en nauwkeurig scherpstellen op elk punt van het beeld. Of het nu gaat om snelle actiemomenten of bewegende onderwerpen, met de 4D-Focus en Realtime Eye autofocus volgt de camera het onderwerp en voorspelt het de volgende actie. Dit is vooral handig bij het fotograferen van portretten of het vastleggen van.

Pluspunten
  • De lens van 28-60mm is geschikt voor onder andere landschappen, straatbeelden en portretten. Met de 24,2 megapixel full frame sensor maak je gedetailleerde foto's, zelfs op donkere locaties. De camera heeft 693 autofocuspunten met fasedetectie, waardoor je nauwkeurig kunt scherpstellen.

Minpunten
  • De camera beschikt niet over een ingebouwde flitser om meer licht aan je foto's toe te voegen op donkere locaties.

Veelgestelde vragen over de Sony A7C Zwart + 28-60mm f/4-5.6 Zwart en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de Sony A7C Zwart + 28-60mm f/4-5.6 Zwart klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de Sony A7C Zwart + 28-60mm f/4-5.6 Zwart. Als je de Sony A7C Zwart + 28-60mm f/4-5.6 Zwart wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de Sony A7C Zwart + 28-60mm f/4-5.6 Zwart is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.