Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. blackfriday
  2. Sony A7C Zwart + Tamron 28-75mm f/2.8 G2

zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de Sony A7C Zwart + Tamron 28-75mm f/2.8 G2. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze Tamron 7928755.

Specificaties Sony A7C Zwart + Tamron 28-75mm f/2.8 G2

Merk

Tamron

Fabrikantcode

7928755

Omschrijving van de Sony A7C Zwart + Tamron 28-75mm f/2.8 G2

Met de Sony A7C Zwart + Tamron 28-75mm f/2.8 G2 leg je niet alleen adembenemende landschappen en indrukwekkende architectuur vast, maar ook prachtige portretten. Deze systeemcamera is niet alleen licht en compact, maar heeft ook een full frame sensor, waardoor hij perfect is voor gevorderde en professionele foto- en videografen. Met zijn 24,2 megapixels zorgt hij voor heldere en gedetailleerde beelden. Daarnaast maak je scherpe 4K-video's met een vloeiende 30fps. Een van de opvallende kenmerken van de Sony A7C is de ingebouwde beeldstabilisatie, waardoor je zelfs uit de hand stabiele video's kunt maken. Met het draaibare touchscreen kun je moeiteloos fotograferen vanuit lastige hoeken en zelfs jezelf filmen tijdens het vloggen. De autofocus van deze camera is ook indrukwekkend. Met een grote full frame sensor en 693 fasedetectie autofocuspunten, die maar liefst 93% van het volledige beeldscherm beslaan, stel je gemakkelijk en nauwkeurig scherp op elk punt van het beeld. Bovendien leg je met een snelheid van 10 beelden per seconde probleemloos actiemomenten vast. Met de 4D-Focus kun je snel scherpstellen op bewegende onderwerpen, waarbij de camera het onderwerp volgt en de volgende actie voorspelt. En met de Realtime Eye autofocus kun je automatisch scherpstellen op de ogen van zowel mensen als dieren, wat ideaal is voor.

Pluspunten
  • Met het lichte en compacte ontwerp kun je de camera gemakkelijk meenemen op reis. Bij het inzoomen blijft de lichtsterkte van de lens gelijk, waardoor je scherpe foto's en video's kunt maken op donkere locaties. Dankzij de beeldstabilisatie in de camera kun je stabiele vlogs en video's opnemen zonder statief.

Minpunten
  • De camera beschikt niet over een ingebouwde flitser om extra licht aan je foto's toe te voegen op donkere locaties.

Veelgestelde vragen over de Sony A7C Zwart + Tamron 28-75mm f/2.8 G2 en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de Sony A7C Zwart + Tamron 28-75mm f/2.8 G2 klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de Sony A7C Zwart + Tamron 28-75mm f/2.8 G2. Als je de Sony A7C Zwart + Tamron 28-75mm f/2.8 G2 wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de Sony A7C Zwart + Tamron 28-75mm f/2.8 G2 is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.