Search
Close this search box.
  1. blackfriday
  2. Sony A7III + 100-400mm

zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de Sony A7III + 100-400mm. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze Sony ILCE7M3B.CEC.

Specificaties Sony A7III + 100-400mm

Merk

Sony

Fabrikantcode

ILCE7M3B.CEC

Omschrijving van de Sony A7III + 100-400mm

De Sony Alpha A7 III + FE 100-400mm f/4.5-5.6 GM OSS is een perfecte keuze voor fotografen die hoge eisen stellen aan hun apparatuur. Met de full frame sensor worden adembenemende foto's mogelijk gemaakt, zelfs in de meest uitdagende omstandigheden. De bijgeleverde 100-400mm telezoomlens stelt je in staat om wilde dieren vast te leggen en sporters te fotograferen, zelfs op grote afstand. De lens is zeer gebruiksvriendelijk en biedt extra controle over de zoomfunctie dankzij de instelring. Hierdoor kun je gemakkelijk de weerstand aanpassen en precies de gewenste beelden vastleggen. De ingebouwde beeldstabilisatie van zowel de camera als de lens zorgt ervoor dat eventuele trillingen of bewegingen van je handen worden gecorrigeerd, waardoor onscherpe foto's worden geminimaliseerd. Hierdoor kun je zelfs bij langzame sluitertijden langer uit de hand fotograferen. Naast het maken van scherpe foto's biedt de Sony A7 III + 100-400mm ook de mogelijkheid om gedetailleerde videobeelden in 4K-kwaliteit vast te leggen. De snelle en nauwkeurige scherpstelling zorgt ervoor dat je video's er vloeiend en professioneel uitzien. Met de Interval Shooting functie kun je zelfs prachtige timelapse-opnamen maken, bijvoorbeeld van het betoverende noorderlicht of de adembenemende zonsondergang. Kortom, met deze veelzijdige camera en lenscombin.

Pluspunten
  • Voor sport-, natuur- en dierenfotografie maak je gebruik van de 100-400mm lens. Wanneer je de ontspanknop half indrukt, stelt de camera automatisch scherp op de ogen dankzij de Real Time Eye AF. Met de Interval Shooting functie kun je timelapse opnames maken.

Minpunten
  • Degevoeligheid voor licht bij f/5.6 op 400mm blijft beperkt

    .

    Gebruik een statief bij moeilijke lichtomstandigheden. Er wordt geen geheugenkaart bijgeleverd.

Veelgestelde vragen over de Sony A7III + 100-400mm en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de Sony A7III + 100-400mm klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de Sony A7III + 100-400mm. Als je de Sony A7III + 100-400mm wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de Sony A7III + 100-400mm is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.