Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. blackfriday
  2. Sony A7R III

zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de Sony A7R III. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze Sony ILCE7RM3AB.CEC.

Specificaties Sony A7R III

Merk

Sony

Fabrikantcode

ILCE7RM3AB.CEC

Omschrijving van de Sony A7R III

De Sony A7R III is een krachtige systeemcamera die speciaal is ontworpen voor professionele fotografen. Met zijn achterverlichte 42,4 megapixel CMOS-sensor maak je foto's van ongekende scherpte en detail. Zelfs wanneer je deze beelden op groot formaat afdrukt, blijven de pixels nauwelijks zichtbaar. Met een indrukwekkend dynamisch bereik van maar liefst 15 stops leg je heldere foto's vast, zelfs onder uitdagende lichtomstandigheden. De Sony A7R III biedt diverse creatieve modi, waarmee je eenvoudig je eigen stijl kunt creëren. Ga terug in de tijd en maak prachtige retrofoto's die een nostalgische sfeer oproepen. Daarnaast kun je met gemak het ISO-bereik uitbreiden van 100-32.000 tot maximaal 102.400, dankzij geavanceerde ruisonderdrukkingstechnologie. Fotografeer zonder zorgen bij weinig licht, want met de ingebouwde beeldstabilisatie tot wel 5 stops maak je moeiteloos scherpe beelden zonder ruis, zelfs wanneer je uit de hand fotografeert. Het autofocussysteem van de Sony A7R III is uiterst geavanceerd met maar liefst 399 scherpstelpunten die 68 procent van het scherm bedekken. Of je nu snelle actie fotografeert of een portret maakt, de camera volgt je onderwerp nauwkeurig dankzij realtime tracking en Eye-autofocus voor zowel mensen als dieren. Zelfs.

Pluspunten
  • Met de 42,4 megapixel full frame sensor druk je je beelden af in hoge kwaliteit op een groot formaat. Dankzij de beeldstabilisatie en hoge ISO-waarde maak je zelfs in donkere situaties ruisvrije foto's uit de hand. De snelle autofocus zorgt ervoor dat je nauwkeurig op ogen kunt scherpstellen, zelfs als een deel van het gezicht bedekt is.

Minpunten
  • Het scherm kan niet volledig naar voren gekanteld worden voor vlogs en selfies.

Veelgestelde vragen over de Sony A7R III en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de Sony A7R III klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de Sony A7R III. Als je de Sony A7R III wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de Sony A7R III is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.