Search
Close this search box.
  1. blackfriday
  2. Sony A7R III + FE 50mm f/1.8

zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de Sony A7R III + FE 50mm f/1.8. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze Sony SEL50F18F.SYX.

Specificaties Sony A7R III + FE 50mm f/1.8

Merk

Sony

Fabrikantcode

SEL50F18F.SYX

Omschrijving van de Sony A7R III + FE 50mm f/1.8

De Sony A7R III + FE 50mm f/1.8 is een perfecte set voor de enthousiaste portretfotograaf. Met de 50mm lens maak je niet alleen haarscherpe portretfoto's, maar creëer je ook een prachtige zachte achtergrondonscherpte. Het grote maximale diafragma van f/1.8 zorgt voor een natuurlijk bokeh-effect, waarbij het model perfect loskomt van de achtergrond. De Sony A7R III is uitgerust met een indrukwekkende full-frame 42.4 megapixel beeldsensor, waardoor je foto's boordevol details zitten. Deze foto's kun je vervolgens in hoge kwaliteit en op groot formaat afdrukken. Met het ISO-bereik van 100-32.000 (uitbreidbaar tot maximaal 102.400) hoef je je geen zorgen te maken over ruis in je foto's. De ruisonderdrukkingstechnologie van de Sony A7R III zorgt ervoor dat je altijd scherpe en heldere beelden krijgt, zelfs bij hogere ISO-waarden. Bovendien is de camera voorzien van beeldstabilisatie, waardoor je ook bij weinig licht zonder enige bewegingsonscherpte kunt fotograferen, zelfs wanneer je uit de hand fotografeert. Het autofocussysteem van de Sony A7R III is uiterst geavanceerd, met maar liefst 399 scherpstelpunten die 68 procent van het scherm bedekken. De realtime trackingfunctie zorgt ervoor dat bewegende onderwerpen altijd scherp in beeld blijven. Bovend.

Pluspunten
  • Dankzij het grote maximale diafragma van de lens creëer je portretfoto's met een mooie onscherpte van de achtergrond. Met de 42.4 megapixel full frame sensor kan je beelden van hoge kwaliteit op groot formaat afdrukken. De camera biedt een hoge maximale ISO en beeldstabilisatie, waardoor je foto's met minimale ruis kunt maken.

Minpunten
  • Het scherm kan niet volledig naar voren gekanteld worden voor foto's uit lastige hoeken.

Veelgestelde vragen over de Sony A7R III + FE 50mm f/1.8 en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de Sony A7R III + FE 50mm f/1.8 klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de Sony A7R III + FE 50mm f/1.8. Als je de Sony A7R III + FE 50mm f/1.8 wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de Sony A7R III + FE 50mm f/1.8 is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.