Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. blackfriday
  2. Sony Alpha A6400 Body

zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de Sony Alpha A6400 Body. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze Sony ILCE6400B.CEC.

Specificaties Sony Alpha A6400 Body

Merk

Sony

Fabrikantcode

ILCE6400B.CEC

Omschrijving van de Sony Alpha A6400 Body

Let op: om langer te kunnen fotograferen, raden wij aan om een extra accu aan te schaffen. De Sony Alpha A6400 Body is een geavanceerde systeemcamera die speciaal is ontworpen voor ervaren fotografen en videografen. Met zijn razendsnelle autofocus stelt de camera scherp in slechts 0,02 seconden, waardoor je zelfs de meest dynamische momenten haarscherp kunt vastleggen. Deze camera is uitgerust met geavanceerde functies zoals Eye Autofocus, Real Time Tracking en een snelle beeldprocessor. Deze combinatie zorgt voor een snelle beeldverwerking, waardoor je onderwerp altijd nauwkeurig wordt gevolgd. Of je nu een razendsnelle auto fotografeert of een dier in actie, de Eye Autofocus zorgt ervoor dat de camera scherpstelt op de ogen van het onderwerp. Bovendien zorgt de snelle beeldprocessor voor levendige kleuren en maakt het mogelijk om heldere foto's te maken, zelfs in donkere omstandigheden, dankzij de sterke ruisonderdrukking en het hoge ISO-bereik. Als je een videograaf bent, dan zul je blij zijn te weten dat je met de Sony Alpha A6400 Body kunt filmen in 4K-kwaliteit. Dit betekent dat je video's kunt maken met verbluffende details en helderheid. Of je nu professionele videoprojecten maakt of gewoon je dagelijkse avonturen wilt vastleggen, deze camera biedt je de tools die je nodig hebt om je creativiteit de vrije loop te laten. Kortom, de Sony Alpha A6400 Body is de perfect.

Pluspunten
  • Met de geavanceerde autofocus stelt de camera scherp in slechts 0,02 seconden. Dankzij de snelle Eye Autofocus, Real Time Tracking en razendsnelle beeldverwerking volg je bewegende onderwerpen nauwkeurig. Dankzij de effectieve ruisonderdrukking en het uitgebreide ISO-bereik maak je scherpe foto's op donkere locaties.

Minpunten
  • Er wordt geen geheugenkaart bijgeleverd. Je kunt alleen E-mount lenzen op de camera gebruiken.

Veelgestelde vragen over de Sony Alpha A6400 Body en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de Sony Alpha A6400 Body klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de Sony Alpha A6400 Body. Als je de Sony Alpha A6400 Body wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de Sony Alpha A6400 Body is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.