Search
Close this search box.
  1. blackfriday
  2. Sony Alpha A6600 Body

zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de Sony Alpha A6600 Body. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze Sony ILCE6600B.CEC.

Specificaties Sony Alpha A6600 Body

Merk

Sony

Fabrikantcode

ILCE6600B.CEC

Omschrijving van de Sony Alpha A6600 Body

De Sony Alpha A6600 is een revolutionaire systeemcamera die speciaal is ontworpen voor gevorderde en professionele fotografen die op zoek zijn naar snelheid en precisie. Met de geavanceerde realtime focus tracking technologie kun je moeiteloos bewegende onderwerpen scherp in beeld houden. Bovendien, met een continu-opnamesnelheid van maar liefst 11 frames per seconde, kun je zelfs de snelste actiemomenten haarscherp vastleggen, zoals bij het fotograferen van sporters. Deze camera biedt ook talloze voordelen voor videografen en vloggers. De Realtime Eye Autofocus functie zorgt ervoor dat de camera automatisch scherp blijft stellen op de ogen van het onderwerp, waardoor je altijd verzekerd bent van scherpe en heldere beelden. Met de mogelijkheid om video's op te nemen in 4K-resolutie met 30 frames per seconde, kun je jouw creativiteit de vrije loop laten en adembenemende beelden vastleggen. Daarnaast zorgt de HDR-functie ervoor dat je gedetailleerde beelden krijgt met een hoog contrast, zelfs bij het opnemen in full HD met 120 frames per seconde. Een ander opmerkelijk kenmerk van de Sony Alpha A6600 is de ingebouwde optische beeldstabilisatie. Deze geavanceerde technologie corrigeert bewegingsonscherpte over 5 assen, waardoor je foto's kunt maken met een sluitertijd tot wel 5 stops langzamer zonder dat je je zorgen hoeft te maken over onscherpte. Dit betekent dat je zelfs in moeilijke.

Pluspunten
  • Je volgt onderwerpen nauwkeurig met de technologie van realtime focus tracking. Actiemomenten van sporters leg je vast met een snelheid van 11 frames per seconde. Met de Realtime Eye Autofocus worden de ogen automatisch scherp gesteld, wat handig is tijdens het opnemen van video's.

Minpunten
  • Er wordt geen geheugenkaart bijgevoegd.

Veelgestelde vragen over de Sony Alpha A6600 Body en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de Sony Alpha A6600 Body klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de Sony Alpha A6600 Body. Als je de Sony Alpha A6600 Body wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de Sony Alpha A6600 Body is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.