Search
Close this search box.
  1. blackfriday
  2. Sony BDP-S6700

zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de Sony BDP-S6700. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze Sony BDPS6700B.EC1.

Specificaties Sony BDP-S6700

Merk

Sony

Fabrikantcode

BDPS6700B.EC1

Omschrijving van de Sony BDP-S6700

De Sony BDP-S6700 is niet zomaar een Blu-ray speler, het is een echte alleskunner! Met zijn wifi-functie en internetverbinding biedt deze speler toegang tot een scala aan handige apps zoals YouTube, Deezer en Spotify. Je kunt nu eindeloos genieten van je favoriete muziek en video's, allemaal vanaf één apparaat. Maar dat is nog niet alles. Met de Miracast-functie kun je eenvoudig het beeld van je smartphone of tablet naar je televisie sturen. Zo kun je samen met vrienden en familie genieten van je vakantiefoto's en video's op het grote scherm. Het delen van bijzondere momenten wordt nu nog eenvoudiger en leuker. Daarnaast kun je met de Sony BDP-S6700 ook films en series streamen vanaf je computer of NAS in je thuisnetwerk. Dankzij de DLNA-functionaliteit kun je je favoriete content direct afspelen op de Blu-ray speler, zonder dat je deze eerst hoeft over te zetten naar een ander apparaat. Zo heb je altijd toegang tot al jouw entertainment, op elk gewenst moment. Met de Sony BDP-S6700 haal je niet alleen een Blu-ray speler in huis, maar een complete entertainmenthub. Geniet van al je favoriete films, muziek en video's, en deel deze eenvoudig met anderen. Ervaar een nieuwe manier van entertainment met deze veelzijdige en innovatieve Blu-ray speler.

Pluspunten
  • Met de ingebouwde smart-tv kun je apps zoals Netflix afspelen op de Blu-ray speler. Stuur het beeld van je Android-smartphone of -tablet naar de tv via Miracast.

Minpunten
  • Er wordt geen HDMI-kabel bijgevoegd.

Veelgestelde vragen over de Sony BDP-S6700 en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de Sony BDP-S6700 klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de Sony BDP-S6700. Als je de Sony BDP-S6700 wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de Sony BDP-S6700 is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.