Search
Close this search box.
  1. blackfriday
  2. Sony Cybershot DSC-RX10 IV

zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de Sony Cybershot DSC-RX10 IV. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze Sony DSCRX10M4.CE3.

Specificaties Sony Cybershot DSC-RX10 IV

Merk

Sony

Fabrikantcode

DSCRX10M4.CE3

Omschrijving van de Sony Cybershot DSC-RX10 IV

Met de Sony Cybershot DSC-RX10 IV heb je een krachtige en professionele compact camera in handen. Met een indrukwekkende resolutie van 20,1 megapixels leg je de kleinste details haarscherp vast. Dankzij de snelle autofocus, kun je binnen slechts 0,03 seconden scherpstellen, zodat je geen enkel moment hoeft te missen. Deze camera biedt ook de mogelijkheid om in continu modus te fotograferen, met een maximale snelheid van maar liefst 24 frames per seconde. Hierdoor kun je zelfs de meest dynamische en snelbewegende onderwerpen vastleggen met uiterste precisie. Daarnaast is de Sony Cybershot DSC-RX10 IV uitgerust met een geavanceerde 4K videofunctie, waarmee je gedetailleerde en indrukwekkende video's kunt maken. Dankzij de unieke pixelbindingstechnologie worden de beelden zonder enige vorm van kwaliteitsverlies uitgelezen, zodat je kunt genieten van een ongeëvenaarde visuele ervaring. Deze camera wordt geleverd met een hoogwaardige 24-600mm zoomlens, waardoor je zowel prachtige landschappen als wilde dieren van dichtbij kunt vastleggen. Of je nu een panoramisch uitzicht wilt fotograferen of een close-up van een exotische vogel wilt maken, met deze camera is het allemaal mogelijk. Bovendien is de Sony Cybershot DSC-RX10 IV stof- en spatwaterdicht, waardoor je hem zonder zorgen kunt gebruiken in alle weersomstandigheden. Met deze camera ben je.

Pluspunten
  • Met behulp van het Fast Hybrid Autofocussysteem kun je scherpstellen in slechts 0,03 seconden. Dankzij het hoge aantal afbeeldingen per seconde leg je snelle acties nauwkeurig vast. Deze stevige camera is geschikt voor gebruik onder alle weersomstandigheden.

Minpunten
  • Deze camera beschikt niet over GPS functionaliteit. Er wordt geen geheugenkaart bijgeleverd.

Veelgestelde vragen over de Sony Cybershot DSC-RX10 IV en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de Sony Cybershot DSC-RX10 IV klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de Sony Cybershot DSC-RX10 IV. Als je de Sony Cybershot DSC-RX10 IV wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de Sony Cybershot DSC-RX10 IV is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.