Search
Close this search box.
  1. blackfriday
  2. Sony Cybershot DSC-RX100 VI

zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de Sony Cybershot DSC-RX100 VI. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze Sony DSCRX100M6.CE3.

Specificaties Sony Cybershot DSC-RX100 VI

Merk

Sony

Fabrikantcode

DSCRX100M6.CE3

Omschrijving van de Sony Cybershot DSC-RX100 VI

Met de Sony RX100 VI heb je een uitstekende camera met een groot zoombereik van 24-200mm, waardoor je de vrijheid hebt om zowel close-ups als verre onderwerpen haarscherp vast te leggen. Dankzij de Optical SteadyShot technologie worden bewegingsonscherpte en trillingen geminimaliseerd, waardoor je zelfs bij het fotograferen uit de hand en bij volledige zoom heldere foto's kunt maken. Deze compacte camera is ook perfect voor vloggen, omdat je in 4K kwaliteit gedetailleerde video's kunt opnemen. Met het kantelbare LCD-scherm kun je precies zien wat je filmt, waardoor je de perfecte opname kunt maken. Het snelle autofocussysteem zorgt ervoor dat zowel je foto's als je video's altijd haarscherp zijn. Met de continu-opnamemodus kun je zelfs snelle acties vastleggen met maar liefst 24 frames per seconde. Bovendien detecteert de camera automatisch je onderwerp, waardoor je altijd nauwkeurig kunt scherpstellen, zelfs wanneer je onderwerp in beweging is. Met de Sony RX100 VI ben je verzekerd van prachtige foto's en video's, waar je ook bent en wat je ook wilt vastleggen. Deze camera biedt uitgebreide mogelijkheden en is perfect voor zowel beginners als gevorderde fotografen. Met zijn compacte formaat en geavanceerde functies is dit de ideale metgezel voor al je fotografie- en videografieavonturen.

Pluspunten
  • Bewegingsonscherpte wordt verminderd dankzij de optische beeldstabilisatie. Je neemt gedetailleerde videobeelden op in 4K-kwaliteit. Je foto's en video's zijn scherp dankzij het snelle autofocussysteem.

Minpunten
  • Het is niet mogelijk om een externe microfoon aan te sluiten om de geluidskwaliteit te verbeteren. Er wordt geen geheugenkaart meegeleverd. In Dutch: Het is niet mogelijk om een externe microfoon aan te sluiten om de geluidskwaliteit te verbeteren. Er wordt geen geheugenkaart meegeleverd.

Veelgestelde vragen over de Sony Cybershot DSC-RX100 VI en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de Sony Cybershot DSC-RX100 VI klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de Sony Cybershot DSC-RX100 VI. Als je de Sony Cybershot DSC-RX100 VI wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de Sony Cybershot DSC-RX100 VI is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.