zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de Sony CyberShot DSC-RX100 VII. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze Sony DSCRX100M7.CE3.

Specificaties Sony CyberShot DSC-RX100 VII

Merk

Sony

Fabrikantcode

DSCRX100M7.CE3

Omschrijving van de Sony CyberShot DSC-RX100 VII

Let op: voor een langere gebruiksduur raden we een extra accu aan. De Sony CyberShot DSC-RX100 VII is een snelle en veelzijdige compact camera die perfect is voor zowel fotografen als vloggers. Met een indrukwekkend zoombereik van 24-200mm biedt deze camera ongekende flexibiliteit, van groothoekopnamen tot gedetailleerde macrofoto's. Met de lichtsterke 1.0 inch CMOS sensor leg je beelden vast met een verbluffende resolutie van 20 megapixels. Bovendien kun je snelle acties vastleggen met een ongelooflijke snelheid van 90 beelden per seconde. De Sony CyberShot DSC-RX100 VII beschikt over een ultrasnel autofocussysteem waarmee je in slechts 0,02 seconden scherpstelt. Dankzij de ingebouwde beeldstabilisatie worden bewegingsonscherpte en trillingen geminimaliseerd, zodat je altijd scherpe en stabiele beelden krijgt. Met de mogelijkheid om te filmen in 4K-beeldkwaliteit kun je adembenemende video's maken, en dankzij de eye autofocus in video-modus kun je de ogen van je onderwerp nauwkeurig volgen. Om de geluidskwaliteit van je opnamen naar een hoger niveau te tillen, kun je een externe microfoon aansluiten op de 3.5 mm microfoonaansluiting van de camera. Daarnaast kun je foto's en video's direct en draadloos overzetten naar je smartapparaat via de wifi en bluetooth verbinding. Met de Sony CyberShot D.

Pluspunten
  • Snelle acties leg je nauwkeurig vast met de hoge beeldsnelheid per seconde. Bewegingsonscherpte wordt verminderd dankzij de optische beeldstabilisatie. Om de geluidskwaliteit te verbeteren, kan een externe microfoon worden aangesloten.

Minpunten
  • Op deze camera kan je geen externe flitser bevestigen. Er wordt geen geheugenkaart bijgeleverd.

Veelgestelde vragen over de Sony CyberShot DSC-RX100 VII en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de Sony CyberShot DSC-RX100 VII klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de Sony CyberShot DSC-RX100 VII. Als je de Sony CyberShot DSC-RX100 VII wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de Sony CyberShot DSC-RX100 VII is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.

Bekijk nog meer Back Friday deals