Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. blackfriday
  2. Sony CyberShot DSC-RX100III + Sony NP-BX1 Accu

zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de Sony CyberShot DSC-RX100III + Sony NP-BX1 Accu. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze Sony DSCRX100M3.CE3.

Specificaties Sony CyberShot DSC-RX100III + Sony NP-BX1 Accu

Merk

Sony

Fabrikantcode

DSCRX100M3.CE3

Omschrijving van de Sony CyberShot DSC-RX100III + Sony NP-BX1 Accu

De Sony CyberShot RX100III is een perfecte keuze voor de ervaren vlogger en fotograaf. Bij deze camera wordt een NP-BX1 accu meegeleverd, die een indrukwekkende capaciteit heeft van 1250 mAh per uur en 3,6 volt. Met het handige LCD-scherm dat tot 180 graden omhoog kan worden gekanteld, heb je alle vrijheid om jezelf perfect in beeld te brengen. Bovendien zorgt de groothoeklens van 24mm ervoor dat je een breed en gedetailleerd beeld kunt vastleggen. Hierdoor mis je geen enkel detail van de prachtige omgeving waarin je je bevindt. De RX100III is uitgerust met een geavanceerde 1.0" CMOS-sensor met achtergrondverlichting en een groot diafragma van f/1.8. Dit betekent dat je zelfs bij weinig licht haarscherpe en heldere beelden kunt maken. Daarnaast biedt de camera volledig handmatige instellingen, waardoor je eindeloos kunt experimenteren en je creativiteit de vrije loop kunt laten. Bovendien kun je het eindresultaat gemakkelijk delen met anderen via wifi en NFC. Zo kun je direct je prachtige foto's en video's met de wereld delen en anderen inspireren met jouw talent. Met de Sony CyberShot RX100III + Sony NP-BX1 Accu haal je dus een krachtige en veelzijdige camera in huis waarmee je jouw vlogs en foto's naar een hoger niveau kunt tillen. Of je nu een professionele fotograaf bent of gewoon graag mooie beelden wilt vastleggen.

Pluspunten
  • Met het kantelbare scherm maak je makkelijk vlogs en selfies. Je stuurt moeiteloos afbeeldingen naar je smartphone met NFC. Er wordt een batterij meegeleverd.

Minpunten
  • Er is geen aansluiting voor een microfoon. Er wordt geen geheugenkaart bijgeleverd.

Veelgestelde vragen over de Sony CyberShot DSC-RX100III + Sony NP-BX1 Accu en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de Sony CyberShot DSC-RX100III + Sony NP-BX1 Accu klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de Sony CyberShot DSC-RX100III + Sony NP-BX1 Accu. Als je de Sony CyberShot DSC-RX100III + Sony NP-BX1 Accu wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de Sony CyberShot DSC-RX100III + Sony NP-BX1 Accu is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.