Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. blackfriday
  2. Sony CyberShot DSC-W810 Black

zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de Sony CyberShot DSC-W810 Black. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze Sony DSCW810B.CE3.

Specificaties Sony CyberShot DSC-W810 Black

Merk

Sony

Fabrikantcode

DSCW810B.CE3

Omschrijving van de Sony CyberShot DSC-W810 Black

Met de Sony CyberShot DSC-W810 in het zwart hoef je nooit meer te wachten om te kunnen fotograferen. Deze kleine camera is direct klaar voor gebruik en selecteert automatisch de beste instellingen, zodat je alleen maar op de sluiterknop hoeft te drukken. Of je nu een beginnende fotograaf bent of gewoonweg gemakkelijk mooie foto's wilt maken, deze camera is perfect voor jou. Met de panoramafunctie van de Sony CyberShot DSC-W810 kun je moeiteloos prachtige foto's maken van uitgestrekte landschappen. Selecteer eenvoudigweg de panoramafunctie, houd de sluiterknop ingedrukt en beweeg de camera heen en weer. Het resultaat is een indrukwekkende panoramafoto die het hele landschap vastlegt. Bovendien kun je je creativiteit de vrije loop laten door je beeldmateriaal te voorzien van leuke filters, zoals het speelgoedcamera-effect. Hiermee geef je je foto's een unieke uitstraling en maak je ze nog specialer. Met de Sony CyberShot DSC-W810 geniet je van eenvoudige bediening, automatische instellingen en leuke creatieve mogelijkheden. Of je nu wilt fotograferen tijdens een vakantie, een feestje of gewoon in je dagelijks leven, deze camera is altijd klaar om elk bijzonder moment vast te leggen. Met zijn compacte formaat en stijlvolle zwarte uitvoering is de Sony CyberShot DSC-W810 ook nog eens een echte eyecatcher. Waar wacht je nog op? Ga direct aan de slag en laat je fotografische talent.

Pluspunten
  • Je maakt foto's van de omgeving met de functie van 360 graden. Met de beeldstabilisatie kun je langer uit de hand fotograferen.

Minpunten
  • De camera neemt op in het lagere kwaliteit HD Ready formaat. Er wordt geen geheugenkaart bijgeleverd.

Veelgestelde vragen over de Sony CyberShot DSC-W810 Black en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de Sony CyberShot DSC-W810 Black klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de Sony CyberShot DSC-W810 Black. Als je de Sony CyberShot DSC-W810 Black wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de Sony CyberShot DSC-W810 Black is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.