zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de Sony DSX-A410BT. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze Sony DSXA410BT.EUR.

Specificaties Sony DSX-A410BT

Merk

Sony

Fabrikantcode

DSXA410BT.EUR

Omschrijving van de Sony DSX-A410BT

De Sony DSX-A410BT stelt je in staat om in de auto te genieten van je favoriete muziek. Deze 1-DIN autoradio is uitgerust met bluetooth, zodat je onderweg moeiteloos je eigen afspeellijsten kunt streamen. Maar dat is nog niet alles - dankzij multipoint pairing kun je ook 2 telefoons draadloos met de autoradio verbinden via bluetooth. Met deze handige functie kun je niet alleen je privé telefoon aansluiten om van muziek te genieten, maar ook je zakelijke telefoon om handsfree te bellen. Het is de ultieme oplossing voor mensen die onderweg altijd bereikbaar moeten zijn. En het beste deel? Wanneer je een inkomende oproep ontvangt, schakelt de autoradio automatisch de verbinding van de ene telefoon naar de andere. Zo hoef je nooit meer te rommelen met draden of je telefoon te ontgrendelen terwijl je aan het rijden bent. Met de Sony DSX-A410BT wordt autorijden een nog aangenamere ervaring. Luister naar je favoriete muziek en blijf tegelijkertijd verbonden met de wereld om je heen. Mis nooit meer een belangrijk telefoontje en geniet van een naadloze bluetooth-verbinding. Deze autoradio is de perfecte metgezel voor elke autoliefhebber die van gemak en kwaliteit houdt.

Pluspunten
  • De autoradio speelt draadloos muziek van je smartphone of tablet af via bluetooth. Met multipoint pairing kun je de autoradio tegelijkertijd aan 2 afspeelapparaten koppelen.

Minpunten
  • Je luistert niet naar radio zonder storing via een DAB+ signaal.

Veelgestelde vragen over de Sony DSX-A410BT en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de Sony DSX-A410BT klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de Sony DSX-A410BT. Als je de Sony DSX-A410BT wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de Sony DSX-A410BT is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.

Bekijk nog meer Back Friday deals