Search
Close this search box.
  1. blackfriday
  2. Sony HT-A3000

zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de Sony HT-A3000. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze Sony HTA3000.CEL.

Specificaties Sony HT-A3000

Merk

Sony

Fabrikantcode

HTA3000.CEL

Omschrijving van de Sony HT-A3000

Ervaar een meeslepende kijk- en luisterervaring met de Sony HT-A3000. Deze geavanceerde 3.1 kanaals soundbar is uitgerust met Dolby Atmos. Deze revolutionaire technologie stuurt het geluid naar het plafond, waarna het wordt weerkaatst naar jouw luisterpositie. Hierdoor komt het geluid niet alleen van voren, maar omringt het je als nooit tevoren. Het voelt alsof je daadwerkelijk de hoofdrol speelt in je favoriete actiefilm. Wil je het gemak van spraakassistentie ervaren? Geen probleem! De HT-A3000 is compatibel met speakers die zijn voorzien van ingebouwde Google of Alexa Amazon spraakassistentie. Koppel eenvoudigweg je speaker aan de soundbar en bedien hem met je stem. Daarnaast kun je ook draadloos je smartphone via bluetooth verbinden met de soundbar om te genieten van je favoriete muziek en podcasts. Maak je kijk- en luisterervaring compleet door de soundbar uit te breiden met achterspeakers. Hiermee kun je genieten van 360 Spatial Sound Mapping, waarbij de audio perfect wordt afgestemd op de ruimte. Jij bent het middelpunt van het geluid, waardoor je volledig wordt ondergedompeld in je entertainment. Met de Sony HT-A3000 haal je een hoogwaardige soundbar in huis die je film- en seriebeleving naar een hoger niveau tilt.

Pluspunten
  • Dolby Atmos stuurt het geluid via het plafond naar jouw luisterpositie, zodat je kunt genieten van surround sound zonder achterluidsprekers. Als je al een luidspreker hebt met ingebouwde spraakassistent van Google of Alexa Amazon, kun je de soundbar ook bedienen met spraakopdrachten. Je kunt draadloos jouw favoriete nummers naar de soundbar streamen via bluetooth.

Minpunten
  • Zonder achterluidsprekers maak je geen gebruik van Sony's 360 ruimtelijke geluidsafstemmingstechnologie, die het geluid aan de ruimte aanpast.

Veelgestelde vragen over de Sony HT-A3000 en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de Sony HT-A3000 klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de Sony HT-A3000. Als je de Sony HT-A3000 wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de Sony HT-A3000 is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.