Search
Close this search box.
  1. blackfriday
  2. Sony HT-A3000 + SA-RS5 Achterspeakers

zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de Sony HT-A3000 + SA-RS5 Achterspeakers. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze Sony SARS5.CEL.

Specificaties Sony HT-A3000 + SA-RS5 Achterspeakers

Merk

Sony

Fabrikantcode

SARS5.CEL

Omschrijving van de Sony HT-A3000 + SA-RS5 Achterspeakers

Beleef een echte surround sound met de Sony HT-A3000 + SA-RS5 Achterspeakers. Door de soundbar te combineren met deze 2 wifi speakers, geniet je van 360 spatial sound mapping. Hierdoor hoor je de dialogen precies vanaf de plek waar het personage in de scène staat. De actie en het geluid zijn perfect op elkaar afgestemd, waardoor je het gevoel hebt dat je midden in de actie zit. De 3.1 kanaals soundbar is uitgerust met Dolby Atmos. Deze geavanceerde technologie stuurt het geluid naar het plafond en laat het vervolgens weerkaatsen naar je luisterpositie. Hierdoor komt het geluid niet alleen van voren, maar lijkt het alsof je zelf een rol speelt in je favoriete actiefilm. Daarnaast werken de achterspeakers op batterijen en zijn ze binnen 10 minuten volledig opgeladen met behulp van de snellaadfunctie. Dit zorgt voor maar liefst 90 minuten gebruiksgemak. Met de Sony HT-A3000 + SA-RS5 Achterspeakers haal je een complete en meeslepende geluidservaring in huis. Het is de perfecte combinatie voor de echte filmliefhebber die op zoek is naar een indrukwekkende audio-ervaring. Waan jezelf in je favoriete films en series en geniet van hoogwaardige geluidskwaliteit en surround sound zoals nooit tevoren.

Pluspunten
  • Met deze set breng je direct een complete surround sound-opstelling in huis en geniet je van 360 graden geluidsweergave. Dolby Atmos stuurt het geluid via het plafond naar je luisterpositie, zodat je kunt genieten van surround sound. Dankzij de snellaadfunctie kun je de speakers in 10 minuten opladen voor 90 minuten gebruik.

Minpunten
  • De soundbar is ongeschikt om toegevoegd te worden aan een multiroom systeem.

Veelgestelde vragen over de Sony HT-A3000 + SA-RS5 Achterspeakers en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de Sony HT-A3000 + SA-RS5 Achterspeakers klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de Sony HT-A3000 + SA-RS5 Achterspeakers. Als je de Sony HT-A3000 + SA-RS5 Achterspeakers wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de Sony HT-A3000 + SA-RS5 Achterspeakers is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.