Search
Close this search box.
  1. blackfriday
  2. Sony HT-A3000 + SA-RS5 + SA-SW3

zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de Sony HT-A3000 + SA-RS5 + SA-SW3. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze Sony SASW3.CEL.

Specificaties Sony HT-A3000 + SA-RS5 + SA-SW3

Merk

Sony

Fabrikantcode

SASW3.CEL

Omschrijving van de Sony HT-A3000 + SA-RS5 + SA-SW3

Ervaar een meeslepende geluidservaring met de Sony HT-A3000 + SA-RS5 + SA-SW3. Deze combinatie van een soundbar en twee wifi-luidsprekers zorgt voor een indrukwekkende 360 graden ruimtelijke geluidsweergave. Dankzij deze technologie kun je de dialogen precies horen vanuit de positie waar de personages in de scène staan. Actie en geluid zijn perfect op elkaar afgestemd, waardoor je het gevoel hebt dat je je midden in de actie bevindt. De subwoofer is uitgerust met een geavanceerd sigma magnetisch circuit, waardoor je kunt genieten van een krachtig en diep basgeluid. Hierdoor krijgt je favoriete muziek een extra dosis bombast. Met Dolby Atmos wordt het geluid naar het plafond gestuurd en weerkaatst het naar je luisterpositie. Hierdoor komt het geluid niet alleen van voren, maar ervaar je een meeslepende geluidsweergave alsof je zelf de hoofdrol speelt in je favoriete actiefilm. Met de Sony HT-A3000 + SA-RS5 + SA-SW3 geniet je niet alleen van hoogwaardige geluidskwaliteit, maar ook van een esthetisch aantrekkelijk ontwerp. Deze set voegt niet alleen een krachtige audioprestatie toe aan je home-entertainmentsysteem, maar ook een stijlvolle toevoeging aan je interieur. Laat je onderdompelen in een meeslepende geluidswereld met deze indrukwekkende combinatie van soundbar en wifi-luidsprekers.

Pluspunten
  • Met deze set kun je genieten van een krachtige bas en luisteren naar surround sound met 360 graden spationgeluidsweergave. Dankzij het magnetische circuit van de subwoofer kun je genieten van een diep en krachtig basgeluid. Dolby Atmos stuurt het geluid via het plafond naar je luisterpositie, waardoor je kunt genieten van surround sound.

Minpunten
  • De soundbar is ongeschikt om toegevoegd te worden aan een multiroom systeem.

Veelgestelde vragen over de Sony HT-A3000 + SA-RS5 + SA-SW3 en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de Sony HT-A3000 + SA-RS5 + SA-SW3 klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de Sony HT-A3000 + SA-RS5 + SA-SW3. Als je de Sony HT-A3000 + SA-RS5 + SA-SW3 wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de Sony HT-A3000 + SA-RS5 + SA-SW3 is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.