zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de Sony HT-A3000 + SA-RS5 + SA-SW5. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze Sony SASW5.CEL.

Specificaties Sony HT-A3000 + SA-RS5 + SA-SW5

Merk

Sony

Fabrikantcode

SASW5.CEL

Omschrijving van de Sony HT-A3000 + SA-RS5 + SA-SW5

Met de Sony HT-A3000 + SA-RS5 + SA-SW5 creëer je een meeslepende surround opstelling met een krachtige bas. Deze set bestaat uit een soundbar, 2 wifi speakers en een subwoofer, waardoor je de ultieme geluidservaring kunt beleven. Dankzij de combinatie van de soundbar en de speakers geniet je van een 360 graden spatial sound mapping, waardoor je de dialoog precies kunt horen vanaf de plek waar het personage in de scène staat. Deze set is perfect afgestemd op actie en geluid, waardoor je het gevoel hebt dat je midden in de actie zit. Met Dolby Atmos wordt het geluid naar het plafond gestuurd en weerkaatst naar je luisterpositie, waardoor het geluid niet alleen van voren komt, maar je het gevoel hebt alsof je zelf in je favoriete actiefilm speelt. De subwoofer zorgt voor een diepe en krachtige bas, waardoor je de impact van explosies en andere spannende momenten optimaal kunt ervaren. Een uniek kenmerk van deze set is dat de achterspeakers op batterijen werken. Hierdoor kun je ze eenvoudig overal in de ruimte plaatsen, zonder gedoe met kabels. Bovendien kun je de achterspeakers binnen slechts 10 minuten opladen voor maar liefst 90 minuten gebruik, dankzij de handige snellaadfunctie. Hierdoor kun je altijd en overal genieten van een indrukwekkende surround sound ervaring.

Pluspunten
  • Met deze set kun je luisteren naar surround sound met een sterke bas en genieten van een 360 graden ruimtelijke geluidsweergave. Door de snellaadfunctie kun je de speakers in 10 minuten opladen voor 90 minuten gebruik. Dolby Atmos stuurt het geluid via het plafond naar je luisterpositie, zodat je kunt genieten van surround sound.

Minpunten
  • De soundbar is ongeschikt om aan een multiroom systeem toe te voegen.

Veelgestelde vragen over de Sony HT-A3000 + SA-RS5 + SA-SW5 en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de Sony HT-A3000 + SA-RS5 + SA-SW5 klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de Sony HT-A3000 + SA-RS5 + SA-SW5. Als je de Sony HT-A3000 + SA-RS5 + SA-SW5 wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de Sony HT-A3000 + SA-RS5 + SA-SW5 is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.

Bekijk nog meer Back Friday deals