zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de Sony HT-A3000 + SA-SR3S Achterspeakers. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze Sony SARS3S.CEL.

Specificaties Sony HT-A3000 + SA-SR3S Achterspeakers

Merk

Sony

Fabrikantcode

SARS3S.CEL

Omschrijving van de Sony HT-A3000 + SA-SR3S Achterspeakers

Duik in de wereld van je favoriete film met de Sony HT-A3000 + SA-SR3S Achterspeakers. Deze fantastische set bestaat uit een indrukwekkende soundbar en twee draadloze wifi speakers. De 3.1 kanaals soundbar is uitgerust met de revolutionaire Dolby Atmos technologie. Deze geavanceerde functie stuurt het geluid naar het plafond, waardoor het vervolgens weerkaatst wordt naar jouw luisterpositie. Hierdoor wordt het geluid niet alleen van voren ervaren, maar omhult het je volledig, alsof je je daadwerkelijk in de spannende wereld van je favoriete actiefilm bevindt. Daarnaast kun je eenvoudig je smartphone draadloos verbinden met de soundbar via bluetooth. Hierdoor kun je niet alleen genieten van een meeslepende filmervaring, maar ook je favoriete muziek of podcasts beluisteren. De Sony HT-A3000 + SA-SR3S Achterspeakers bieden een ongeëvenaarde geluidskwaliteit en zorgen voor een intense beleving bij elke luistersessie. Of je nu in de ban bent van actie, drama of avontuur, met deze set ben je verzekerd van een meeslepende audio-ervaring die al je zintuigen prikkelt. Waan jezelf in de wereld van de film en geniet van een levensechte geluidsweergave met de Sony HT-A3000 + SA-SR3S Achterspeakers.

Pluspunten
  • Met deze set krijg je direct een complete surround sound-opstelling in huis. Dolby Atmos stuurt het geluid door het plafond naar je luisterpositie, zodat je kunt genieten van surround sound. Je kunt draadloos je favoriete nummers naar de soundbar streamen via Bluetooth.

Minpunten
  • De soundbar is ongeschikt om toegevoegd te worden aan een multiroom systeem.

Veelgestelde vragen over de Sony HT-A3000 + SA-SR3S Achterspeakers en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de Sony HT-A3000 + SA-SR3S Achterspeakers klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de Sony HT-A3000 + SA-SR3S Achterspeakers. Als je de Sony HT-A3000 + SA-SR3S Achterspeakers wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de Sony HT-A3000 + SA-SR3S Achterspeakers is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.

Bekijk nog meer Back Friday deals