zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de Sony HT-A3000 + SA-SR3S + SA-SW5. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze Sony SASW5.CEL.

Specificaties Sony HT-A3000 + SA-SR3S + SA-SW5

Merk

Sony

Fabrikantcode

SASW5.CEL

Omschrijving van de Sony HT-A3000 + SA-SR3S + SA-SW5

Met de Sony HT-A3000 + SA-SR3S + SA-SW5 beleef je het kijken van films alsof je in de bioscoop zit. Deze set bestaat uit een soundbar, 2 wifi speakers en een subwoofer, waardoor je een complete en indrukwekkende geluidsbeleving in huis haalt. De soundbar heeft 3.1 kanalen en is uitgerust met Dolby Atmos, een geavanceerde technologie die het geluid naar het plafond stuurt en vervolgens weerkaatst naar jouw luisterpositie. Hierdoor lijkt het alsof het geluid niet alleen van voren komt, maar vanuit alle richtingen, waardoor je jezelf echt in je favoriete actiefilm waant. Een bijzonder kenmerk van deze set is de omnidirectionele subwoofer. Dit betekent dat je de krachtige lage tonen overal in de kamer kunt horen, zonder dat je deze specifiek op een bepaalde plek hoeft te plaatsen. De subwoofer zorgt voor een diepe en indrukwekkende bas, die je filmervaring naar een hoger niveau tilt. Of je nu een spannende actiescène bekijkt of een romantische komedie, het geluid van deze set zorgt ervoor dat je volledig wordt ondergedompeld in de filmbeleving. Met de Sony HT-A3000 + SA-SR3S + SA-SW5 haal je niet alleen een hoogwaardige geluidsinstallatie in huis, maar ook een stijlvolle toevoeging aan je interieur. De strakke vormgeving en het moderne design passen perfect bij elke woonstijl. Daarnaast is deze set eenv.

Pluspunten
  • Met deze set krijg je meteen een volledige surround sound installatie in huis. Dolby Atmos stuurt het geluid via het plafond naar je luisterpositie, zodat je kunt genieten van surround sound. Het subwoofer heeft een omnidirectioneel ontwerp dat zorgt voor een breed verspreiding van het geluid.

Minpunten
  • De soundbar is niet passend om toe te voegen aan een multiroom systeem.

Veelgestelde vragen over de Sony HT-A3000 + SA-SR3S + SA-SW5 en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de Sony HT-A3000 + SA-SR3S + SA-SW5 klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de Sony HT-A3000 + SA-SR3S + SA-SW5. Als je de Sony HT-A3000 + SA-SR3S + SA-SW5 wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de Sony HT-A3000 + SA-SR3S + SA-SW5 is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.

Bekijk nog meer Back Friday deals