Search
Close this search box.
  1. blackfriday
  2. Sony HT-A3000 + SA-SW3 Subwoofer

zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de Sony HT-A3000 + SA-SW3 Subwoofer. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze Sony SASW3.CEL.

Specificaties Sony HT-A3000 + SA-SW3 Subwoofer

Merk

Sony

Fabrikantcode

SASW3.CEL

Omschrijving van de Sony HT-A3000 + SA-SW3 Subwoofer

Breng films en series tot leven met de Sony HT-A3000 + SA-SW3 Subwoofer. Deze set biedt zowel een soundbar als een subwoofer voor een complete geluidservaring. De subwoofer is voorzien van een sigma magnetisch circuit, waardoor je kunt genieten van een krachtig en diep basgeluid. Dit zorgt voor een nog intensere muziekbeleving. Dankzij Dolby Atmos wordt het geluid naar het plafond gestuurd en weerkaatst naar jouw luisterpositie. Hierdoor komt het geluid niet alleen van voren, maar lijkt het alsof je zelf de hoofdrol speelt in jouw favoriete actiefilm. Laat je volledig onderdompelen in de wereld van surround sound en ervaar een adembenemende audio-ervaring zoals nooit tevoren. Met de Sony HT-A3000 + SA-SW3 Subwoofer haal je niet alleen een hoogwaardig geluidssysteem in huis, maar creëer je ook een stijlvolle toevoeging aan je interieur. De slanke en moderne vormgeving past perfect bij elke televisie en zorgt voor een strakke uitstraling. Daarnaast is de set eenvoudig te installeren en te bedienen, waardoor je direct kunt genieten van de beste geluidskwaliteit. Kortom, met deze Sony set breng je de bioscoopervaring naar jouw eigen woonkamer en geniet je van een meeslepend geluid bij al jouw favoriete films, series en muziek.

Pluspunten
  • Met deze set kun je direct luisteren naar een 5.1.2 opstelling, waardoor je gedetailleerd geluid hoort met een krachtige bas. Dankzij het sigma magnetisch circuit van de subwoofer ervaar je diepe en krachtige basgeluiden. Dolby Atmos stuurt het geluid via het plafond naar je luisterpositie, zodat je kunt genieten van surround sound zonder achterluidsprekers.

Minpunten
  • De soundbar kan niet worden toegevoegd aan een multiroom systeem.

Veelgestelde vragen over de Sony HT-A3000 + SA-SW3 Subwoofer en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de Sony HT-A3000 + SA-SW3 Subwoofer klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de Sony HT-A3000 + SA-SW3 Subwoofer. Als je de Sony HT-A3000 + SA-SW3 Subwoofer wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de Sony HT-A3000 + SA-SW3 Subwoofer is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.