Search
Close this search box.
  1. blackfriday
  2. Sony HT-A5000 + SA-RS5 Achterspeakers

zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de Sony HT-A5000 + SA-RS5 Achterspeakers. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze Sony SARS5.CEL.

Specificaties Sony HT-A5000 + SA-RS5 Achterspeakers

Merk

Sony

Fabrikantcode

SARS5.CEL

Omschrijving van de Sony HT-A5000 + SA-RS5 Achterspeakers

Laat je volledig onderdompelen in je favoriete films en series met de Sony HT-A5000 + SA-RS5 Achterspeakers. Deze combinatie van de soundbar en de twee wifi speakers zorgt ervoor dat je kunt genieten van een 360 graden ruimtelijke geluidsweergave. Hierdoor hoor je de dialogen precies vanaf die plek waar het personage in de scène staat. De actie en het geluid zijn nauwkeurig op elkaar afgestemd, waardoor je het gevoel hebt dat je zelf midden in de actie zit. De 5.1.2 kanaals soundbar maakt gebruik van Sound Field Optimization, een geavanceerde technologie die ervoor zorgt dat het geluid optimaal wordt afgestemd op de ruimte waarin de soundbar staat. Hierdoor kun je het geluid in iedere hoek van de kamer perfect horen. Of je nu aan de linker- of rechterkant van de kamer zit, je zult altijd een meeslepende geluidservaring hebben. En alsof dat nog niet genoeg is, kun je met deze soundbar ook gemakkelijk naar muziek luisteren. Dankzij de bluetooth-functie kun je eenvoudig je smartphone koppelen aan de soundbar en genieten van je favoriete muziek in de beste geluidskwaliteit. Kortom, met de Sony HT-A5000 + SA-RS5 Achterspeakers haal je een complete en hoogwaardige geluidsopstelling in huis voor de ultieme kijk- en luisterervaring.

Pluspunten
  • Met deze set heb je meteen een complete surround sound setup in huis en geniet je van 360 graden spatiële geluidsweergave. Sound Field Optimalization past het geluid van de soundbar aan op de ruimte. Je kunt draadloos je favoriete nummers naar de soundbar streamen via bluetooth.

Minpunten
  • De soundbar is niet compatibel met het toevoegen aan een multiroom systeem.

Veelgestelde vragen over de Sony HT-A5000 + SA-RS5 Achterspeakers en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de Sony HT-A5000 + SA-RS5 Achterspeakers klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de Sony HT-A5000 + SA-RS5 Achterspeakers. Als je de Sony HT-A5000 + SA-RS5 Achterspeakers wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de Sony HT-A5000 + SA-RS5 Achterspeakers is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.