zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de Sony HT-A5000 + SA-SR3 Achterspeakers. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze Sony SARS3S.CEL.

Specificaties Sony HT-A5000 + SA-SR3 Achterspeakers

Merk

Sony

Fabrikantcode

SARS3S.CEL

Omschrijving van de Sony HT-A5000 + SA-SR3 Achterspeakers

Met de Sony HT-A5000 + SA-SR3S Achterspeakers creëer je een meeslepende bioscoopervaring in je eigen woonkamer. Deze set bestaat uit een krachtige soundbar en twee draadloze wifi speakers, waarmee je een indrukwekkende surround opstelling kunt creëren. Plaats de speakers achter je luisterpositie en laat je onderdompelen in een realistische en meeslepende geluidservaring. De 5.1.2 kanaals soundbar van de Sony HT-A5000 maakt gebruik van geavanceerde Sound Field Optimalization technologie. Hierdoor wordt het geluid optimaal afgestemd op de specifieke akoestiek van de ruimte waarin de soundbar zich bevindt. Hierdoor geniet je van heldere en gebalanceerde geluidsweergave, ongeacht je positie in de kamer. De ingebouwde woofer zorgt voor een diepe en krachtige basweergave, terwijl de twee tweeters zorgen voor kristalheldere hoge tonen. Naast het bieden van een geweldige home cinema-ervaring, is de Sony HT-A5000 + SA-SR3S Achterspeakerset ook ideaal voor muziekliefhebbers. Met de ingebouwde bluetooth-functie kun je eenvoudig je smartphone koppelen en draadloos je favoriete muziek streamen. Zo kun je niet alleen genieten van films, maar ook van je favoriete nummers met een uitstekende geluidskwaliteit. Kortom, met de Sony HT-A5000 + SA-SR3S Achterspeakers haal je de ultieme surround sound-ervaring.

Pluspunten
  • Met deze set krijg je direct een complete surround sound opstelling in huis. Sound Field Optimalization stemt het geluid van de soundbar af op de ruimte. Je kunt draadloos je favoriete nummers naar de soundbar streamen via bluetooth.

Minpunten
  • De soundbar is niet geschikt om aan een multiroom systeem toe te voegen.

Veelgestelde vragen over de Sony HT-A5000 + SA-SR3 Achterspeakers en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de Sony HT-A5000 + SA-SR3 Achterspeakers klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de Sony HT-A5000 + SA-SR3 Achterspeakers. Als je de Sony HT-A5000 + SA-SR3 Achterspeakers wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de Sony HT-A5000 + SA-SR3 Achterspeakers is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.

Bekijk nog meer Back Friday deals