Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. blackfriday
  2. Sony HT-A5000 + SA-SW3 Subwoofer

zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de Sony HT-A5000 + SA-SW3 Subwoofer. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze Sony SASW3.CEL.

Specificaties Sony HT-A5000 + SA-SW3 Subwoofer

Merk

Sony

Fabrikantcode

SASW3.CEL

Omschrijving van de Sony HT-A5000 + SA-SW3 Subwoofer

Ervaar een meeslepende audio-ervaring met de Sony HT-A5000 + SA-SW3 Subwoofer. Deze set biedt een soundbar en een subwoofer, waardoor je kunt genieten van helder geluid met een stevige bas. Of je nu films kijkt of naar muziek luistert, met Dolby Atmos wordt het geluid via het plafond gestuurd naar je luisterpositie. Dit resulteert in een meeslepende virtual surround sound-ervaring, waarbij het geluid vanuit verschillende richtingen komt en niet alleen van voren. De subwoofer heeft een uniek omnidirectioneel ontwerp, wat zorgt voor een brede verspreiding van het geluid. Hierdoor kun je de diepe basgeluiden overal in de kamer duidelijk en krachtig horen. Of je nu in de woonkamer zit of aan de andere kant van de kamer, je wordt volledig ondergedompeld in de audio-ervaring. De combinatie van de soundbar en subwoofer zorgt voor een gebalanceerde geluidsweergave, waarbij zowel de hoge tonen als de lage tonen tot hun recht komen. Met de Sony HT-A5000 + SA-SW3 Subwoofer geniet je niet alleen van een hoogwaardige geluidskwaliteit, maar voeg je ook een stijlvolle toevoeging toe aan je interieur. De slanke vormgeving van de soundbar past perfect bij elke televisie, terwijl de subtiele subwoofer discreet kan worden geplaatst in de ruimte. Kortom, met deze set haal je niet alleen topkwaliteit geluid in huis, maar ook een prachtig designelement dat.

Pluspunten
  • Met deze set kun je direct luisteren naar een 5.1.2 opstelling, waardoor je gedetailleerd geluid ervaart met een krachtige bas. Dolby Atmos stuurt het geluid via het plafond naar jouw luisterpositie, zodat je kunt genieten van surround sound. Het omnidirectionele ontwerp van de subwoofer zorgt voor een breed verspreiding van het geluid.

Minpunten
  • De soundbar kan niet worden toegevoegd aan een multiroomsysteem.

Veelgestelde vragen over de Sony HT-A5000 + SA-SW3 Subwoofer en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de Sony HT-A5000 + SA-SW3 Subwoofer klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de Sony HT-A5000 + SA-SW3 Subwoofer. Als je de Sony HT-A5000 + SA-SW3 Subwoofer wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de Sony HT-A5000 + SA-SW3 Subwoofer is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.