Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. blackfriday
  2. Sony HT-A5000 + SA-SW5 Subwoofer

zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de Sony HT-A5000 + SA-SW5 Subwoofer. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze Sony SASW5.CEL.

Specificaties Sony HT-A5000 + SA-SW5 Subwoofer

Merk

Sony

Fabrikantcode

SASW5.CEL

Omschrijving van de Sony HT-A5000 + SA-SW5 Subwoofer

Met de Sony HT-A5000 + SA-SW5 Subwoofer kun je jezelf volledig onderdompelen in de wereld van films en series. Deze set bestaat uit een krachtige soundbar en een subwoofer die zorgen voor een meeslepende geluidservaring. De subwoofer geeft de lage tonen op een indrukwekkende manier weer, waardoor explosies en actiescènes in films tot leven komen. Met Dolby Atmos wordt het geluid van de soundbar omhoog gestuurd, waar het vervolgens via het plafond weerkaatst naar je luisterpositie. Hierdoor ontstaat er een unieke geluidservaring waarbij het lijkt alsof een vliegtuig rakelings over je heen vliegt of regendruppels van bovenaf op je neer vallen. Je wordt als het ware omringd door het geluid, waardoor je volledig opgaat in je favoriete films en series. Daarnaast zorgt Sound Field Optimization ervoor dat het geluid van de soundbar perfect wordt afgestemd op de ruimte waarin je je bevindt. Hierdoor kun je overal in de kamer genieten van het virtuele surround geluid, zonder dat je op een specifieke plek hoeft te zitten. Of je nu aan de zijkant van de kamer of recht voor de soundbar zit, het geluid zal altijd helder en meeslepend zijn. Met de Sony HT-A5000 + SA-SW5 Subwoofer creëer je de ultieme home cinema-ervaring in je eigen huiskamer.

Pluspunten
  • Met deze set kun je direct luisteren naar een 5.1.2 opstelling, zodat je gedetailleerd geluid met een krachtige bas hoort. Dolby Atmos stuurt het geluid via het plafond naar je luisterpositie, zodat je kunt genieten van surround sound. Sound Field Optimalization stemt het geluid van de soundbar af op de ruimte.

Minpunten
  • De soundbar kan niet worden toegevoegd aan een multiroom systeem.

Veelgestelde vragen over de Sony HT-A5000 + SA-SW5 Subwoofer en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de Sony HT-A5000 + SA-SW5 Subwoofer klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de Sony HT-A5000 + SA-SW5 Subwoofer. Als je de Sony HT-A5000 + SA-SW5 Subwoofer wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de Sony HT-A5000 + SA-SW5 Subwoofer is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.