Search
Close this search box.
  1. blackfriday
  2. Sony HT-A7000

zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de Sony HT-A7000. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze Sony HTA7000.CEL.

Specificaties Sony HT-A7000

Merk

Sony

Fabrikantcode

HTA7000.CEL

Omschrijving van de Sony HT-A7000

Met de Sony HT-A7000 beleef je een meeslepende ervaring tijdens het kijken van je favoriete films en series. Deze 7.1.2 kanaals soundbar is voorzien van Dolby Atmos technologie, waardoor het geluid op een unieke manier wordt weergegeven. Het geluid wordt namelijk via het plafond weerkaatst naar jouw luisterpositie, waardoor het voelt alsof je middenin de actie zit. Stel je voor dat je een Formule 1 race bijwoont en je hoort het geluid van de wagens echt langs je scheuren. Maar de Sony HT-A7000 is niet alleen perfect voor het kijken van films en series, ook voor het luisteren naar muziek is deze soundbar uitermate geschikt. Met ondersteuning voor Hi-res audio geniet je van je favoriete nummers in hoge kwaliteit. Daarnaast kun je via de app meerdere Sony speakers koppelen aan de soundbar en zo een multiroom systeem creëren. Verspreid je favoriete muziek door het hele huis en geniet overal van een geweldige geluidskwaliteit. Met de Sony HT-A7000 haal je niet alleen een hoogwaardige soundbar in huis, maar ook een apparaat dat je film- en muziekervaring naar een hoger niveau tilt. Ervaar de krachtige surround sound in iedere kamer en geniet van de meest realistische geluidsweergave.

Pluspunten
  • Dolby Atmos stuurt geluidseffecten via het plafond naar jouw luisterpositie, waardoor het geluid een extra ruimtelijke ervaring heeft. Sound Field Optimalization stemt het geluid van de soundbar af op de specifieke ruimte. Ervaar hoogwaardige muziek dankzij de ondersteuning van Hi-res audio.

Minpunten
  • Als je de soundbar met de televisie wilt verbinden, moet je zelf nog een optische kabel kopen.

Veelgestelde vragen over de Sony HT-A7000 en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de Sony HT-A7000 klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de Sony HT-A7000. Als je de Sony HT-A7000 wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de Sony HT-A7000 is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.