Search
Close this search box.
  1. blackfriday
  2. Sony HT-A7000 + Subwoofer 200W

zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de Sony HT-A7000 + Subwoofer 200W. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze Sony SASW3.CEL.

Specificaties Sony HT-A7000 + Subwoofer 200W

Merk

Sony

Fabrikantcode

SASW3.CEL

Omschrijving van de Sony HT-A7000 + Subwoofer 200W

Met de Sony HT-A7000 + Subwoofer 200W wordt je film- en serie-ervaring naar een geheel nieuw niveau getild. Deze set bestaat uit een indrukwekkende soundbar en een krachtige subwoofer. Hiermee worden explosies in films en series nog intenser weergegeven, waardoor je volledig opgaat in de actie. De soundbar is uitgerust met Dolby Atmos, een geavanceerde technologie die het geluid via het plafond naar je luisterpositie stuurt. Hierdoor wordt een meeslepende 3D-audio-ervaring gecreëerd, alsof je daadwerkelijk onderdeel bent van de film. Stel je voor dat je een helikopter hoort overvliegen en het geluid van alle kanten op je afkomt. Met deze soundbar wordt dit werkelijkheid. Daarnaast beschikt de Sony HT-A7000 over Sound Field Optimization, waarmee het geluid van de soundbar automatisch wordt afgestemd op de akoestiek van de ruimte. Hierdoor ben je verzekerd van een optimale surround sound-ervaring, ongeacht de grootte of vorm van de kamer. Of je nu kijkt in de woonkamer, slaapkamer of thuisbioscoop, het geluid zal altijd perfect in balans zijn. Laat je onderdompelen in een wereld vol hoogwaardig geluid en geniet van elke minuut van je favoriete films en series met de Sony HT-A7000 + Subwoofer 200W.

Pluspunten
  • Met deze set krijg je meteen een soundbar met subwoofer in huis. Dolby Atmos stuurt effecten door het plafond naar je luisterpositie, waardoor het geluid extra ruimtelijk klinkt. Sound Field Optimalization stemt het geluid van de soundbar af op de ruimte.

Minpunten
  • Als je een nog krachtiger basgeluid wilt, dan kies je voor de Sony HT-A7000 + Subwoofer 300W

    .

    Je zult wel zelf een optische kabel moeten kopen als je de soundbar hiermee op de televisie wilt aansluiten.

Veelgestelde vragen over de Sony HT-A7000 + Subwoofer 200W en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de Sony HT-A7000 + Subwoofer 200W klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de Sony HT-A7000 + Subwoofer 200W. Als je de Sony HT-A7000 + Subwoofer 200W wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de Sony HT-A7000 + Subwoofer 200W is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.