Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. blackfriday
  2. Sony HT-A7000 + Subwoofer 300W + Surround speakers

zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de Sony HT-A7000 + Subwoofer 300W + Surround speakers. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze Sony SARS3S.CEL.

Specificaties Sony HT-A7000 + Subwoofer 300W + Surround speakers

Merk

Sony

Fabrikantcode

SARS3S.CEL

Omschrijving van de Sony HT-A7000 + Subwoofer 300W + Surround speakers

Breng direct een complete surround-opstelling in je huis met de Sony HT-A7000 + Subwoofer 300W + Surround speakers. Deze set, bestaande uit een soundbar, subwoofer en achterspeakers, dompelt je volledig onder in het geluid. Met Dolby Atmos geniet je van virtueel surround sound, waarbij het geluid via het plafond naar je luisterpositie wordt weerkaatst. Het is net alsof je daadwerkelijk iemand in een film langs je hoort lopen. Met Sound Field Optimalization wordt het geluid van de soundbar perfect afgestemd op de ruimte. Hierdoor geniet je overal in de kamer van een uitstekende surround geluidservaring. Of je nu in de hoek van de kamer zit of middenin, het geluid zal je volledig omringen. De Sony HT-A7000 + Subwoofer 300W + Surround speakers brengen de bioscoopervaring naar je eigen woonkamer. Laat je meeslepen door het indrukwekkende geluid en beleef films, series en muziek op een geheel nieuwe manier. De krachtige subwoofer voegt diepe, rijke bassen toe aan je audio-ervaring, terwijl de achterspeakers zorgen voor een optimale plaatsing van het geluid. Ervaar de sensatie van een echte surround-opstelling, zonder gedoe met meerdere luidsprekers. Met deze set haal je de ultieme geluidsbeleving in huis.

Pluspunten
  • Met deze set heb je meteen een complete surround-opstelling in huis. Dolby Atmos stuurt effecten via het plafond naar je luisterpositie, waardoor het geluid extra ruimtelijk klinkt. Sound Field Optimalization stemt het geluid van de soundbar af op de ruimte.

Minpunten
  • Wanneer je de soundbar op de tv wilt aansluiten, moet je zelf nog een optische kabel aanschaffen.

Veelgestelde vragen over de Sony HT-A7000 + Subwoofer 300W + Surround speakers en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de Sony HT-A7000 + Subwoofer 300W + Surround speakers klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de Sony HT-A7000 + Subwoofer 300W + Surround speakers. Als je de Sony HT-A7000 + Subwoofer 300W + Surround speakers wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de Sony HT-A7000 + Subwoofer 300W + Surround speakers is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.