Search
Close this search box.
  1. blackfriday
  2. Sony HT-A7000 + SW5 + RS5 achterspeakers

zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de Sony HT-A7000 + SW5 + RS5 achterspeakers. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze Sony SARS5.CEL.

Specificaties Sony HT-A7000 + SW5 + RS5 achterspeakers

Merk

Sony

Fabrikantcode

SARS5.CEL

Omschrijving van de Sony HT-A7000 + SW5 + RS5 achterspeakers

Ervaar een meeslepend geluid met de Sony HT-A7000 + SW5 + RS5 Achterspeakers. Deze bundel bevat een soundbar, een passieve subwoofer en 2 achterspeakers. De soundbar is voorzien van Dolby Atmos, waardoor het geluid via het plafond naar je luisterpositie wordt weerkaatst. Plaats de draadloze achterspeakers achter je bank en geniet van een echte surround sound-ervaring. Het lijkt alsof een Formule 1-auto echt langs je raast. De subwoofer zorgt dankzij zijn omnidirectionele ontwerp voor een breed bereik van de bas. Met Sound Field Optimization wordt het geluid van de soundbar afgestemd op de ruimte, zodat surround sound overal in de kamer goed klinkt. Of je nu aan de linker- of rechterkant van de kamer zit, je zult volledig opgaan in de audio-ervaring. Daarnaast is de soundbar uitgerust met geavanceerde audiotechnologieën, zoals High-Resolution Audio en DSEE Extreme, die de geluidskwaliteit verbeteren en ervoor zorgen dat elk detail helder en levensecht klinkt. Met de Sony HT-A7000 + SW5 + RS5 Achterspeakers haal je een complete en indrukwekkende geluidsopstelling in huis, die je onderdompelt in een wereld van hoogwaardig en meeslepend geluid.

Pluspunten
  • Met deze set breng je direct een complete surround-opstelling naar huis. Dolby Atmos stuurt effecten door middel van het plafond naar je luisterpositie, waardoor het geluid extra ruimtelijk klinkt. Sound Field Optimization past het geluid van de soundbar aan op de ruimte.

Minpunten
  • Wanneer je de soundbar met de tv wilt verbinden, moet je zelf nog een optische kabel aanschaffen.

Veelgestelde vragen over de Sony HT-A7000 + SW5 + RS5 achterspeakers en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de Sony HT-A7000 + SW5 + RS5 achterspeakers klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de Sony HT-A7000 + SW5 + RS5 achterspeakers. Als je de Sony HT-A7000 + SW5 + RS5 achterspeakers wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de Sony HT-A7000 + SW5 + RS5 achterspeakers is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.