Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. blackfriday
  2. Sony HT-S2000 + Sony SA-SW3 Subwoofer

zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de Sony HT-S2000 + Sony SA-SW3 Subwoofer. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze Sony SASW3.CEL.

Specificaties Sony HT-S2000 + Sony SA-SW3 Subwoofer

Merk

Sony

Fabrikantcode

SASW3.CEL

Omschrijving van de Sony HT-S2000 + Sony SA-SW3 Subwoofer

Laat je favoriete films en series tot leven komen met de Sony HT-S2000 en SA-SW3 subwoofer. Met Dolby Atmos wordt het geluid via het plafond naar je luisterplek gestuurd, waardoor je een meeslepende geluidservaring van bovenaf ervaart. Je zult versteld staan wanneer je het geluid van een voorbijvliegend vliegtuig daadwerkelijk boven je hoofd hoort. De geavanceerde technologie van de soundbar scant de ruimte en zorgt ervoor dat het geluid naar elke hoek van de kamer wordt gestuurd. Hierdoor creëert de soundbar een indrukwekkend 3D-geluid dat je volledig omringt. Maar dat is nog niet alles. De subwoofer is speciaal ontworpen om diepe basgeluiden gelijkmatig door de kamer te verspreiden. Met deze krachtige subwoofer geniet je van een diepe, rijke basweergave in elke hoek van de kamer. Of je nu aan de linkerkant van de bank zit of aan de rechterkant, je zult de diepe bastonen duidelijk horen en voelen. Laat jezelf onderdompelen in een wereld van geluid met de Sony HT-S2000 en SA-SW3 subwoofer en beleef je favoriete films en series op een geheel nieuwe manier.

Pluspunten
  • Het geluid wordt via het plafond naar je zitplek weerkaatst door Dolby Atmos, zodat je een ruimtelijk geluid hoort. Met het 3D surroundgeluid omring je jezelf volledig met geluid. Dankzij het ontwerp van de subwoofer hoor je in de hele kamer goed de diepe bastonen.

Minpunten
  • Met je stem bedien je de soundbar niet.

Veelgestelde vragen over de Sony HT-S2000 + Sony SA-SW3 Subwoofer en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de Sony HT-S2000 + Sony SA-SW3 Subwoofer klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de Sony HT-S2000 + Sony SA-SW3 Subwoofer. Als je de Sony HT-S2000 + Sony SA-SW3 Subwoofer wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de Sony HT-S2000 + Sony SA-SW3 Subwoofer is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.